Canon Selphy CP1500 Portabel fotoskrivare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Portabel, trådlös fotoskrivare som gör det enkelt och roligt att föreviga dina upplevelser och äventyr. Många anslutningsmöjligheter med wifi-utskrift, USB-C-anslutning och SD-kortplats.

Snabba och verklighetstrogna utskrifter med hela 16,7 miljoner färger. Med appen SELPHY Photo Layout (iOS/Android) kan du anpassa dina bilder med etiketter, mallar eller en QR-kod, som länkar till filmer, online-album, m.m.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fotoskrivare från andra varumärken

Fujifilm Instax Mini Link 2

Fotoskrivare från Fujifilm

Visa produkter inom Fotoskrivare från Fujifilm.
Polaroid Hi-Print Gen 2 Vit

Fotoskrivare från Polaroid

Här har vi samlat Fotoskrivare från Polaroid.

Se gärna också

Polaroid Hi-Print Gen 2-papper 20-pack

Varje förpackning innehåller 10 utskriftsklara ark fotopapper med självhäftande baksida. Få två individuellt förpackade allt-i-ett-patroner för din Polaroid Hi-Print 2x3 fotoskrivare för fickformat. Det är allt du behöver för att skriva ut jämna, verklighetstrogna foton som är redo att fästas var du vill. Antal bilder: 20 st (2x 10 st).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024