Sidan innehåller annonslänkar

Kompostkvarn / Flismaskin 3.5Hk | Bensindriven Loncinmotor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Flismaskin/Kompostkvarn för trädgårdsskötsel En okomplicerad och smidig flismaskin/kompostkvarn som klarar gröna grenar och sly upp till 49,5 mm i diameter. Den är inte bara lätthanterlig och enkel att transportera, den har dessutom en kraftfull bensindriven OHV-fyrtaktsmotor från Loncin på 3.5 Hk och en bladhastighet på 2570 varv/min.

Bensinmotorn gör att du kan ställa maskinen där du faktiskt behöver den och slipper krångla med el- och förlängningskablar. Spara tid och kompostutrymme Att mala ner grenar gör att trädgårdsavfallet tar mindre plats och bryts ned avsevärt snabbare till fin näringsrik mull, det vet nog varenda trädgårdsägare.

Men man kan även omvandla grenar till en del av trädgårdsskötseln, då placering av flisor vid buskar och plantor inte bara ser dekorativt ut utan även skyddar mot ogräs och vinterns kyla. Ett hett tips är att även använda flisen som halkskydd istället för grus och salt, man sparar inte bara på slantarna genom att ta tillvara på vad trädgården producerar, man skapar ju även sitt egna lilla kretslopp och slipper sopa när snön smält undan på våren.

Driftsäker & bränslesnål Loncinmotor Den bensindrivna Loncinmotorn på 159 cm³ utnyttjar OHV-tekniken med överliggande ventiler. Det minskar bränsleförbrukningen och ökar effekten i motorn.

Loncin är en av de riktigt stora och pålitliga tillverkarna av motorer för allt från flismaskiner till snöslungor och trädgårdstraktorer. Tekniken har de utvecklat under 20 års tid för att kunna garantera högsta kvalitet till överkomligt pris.

Loncin har även ett samarbete med BMW och motorerna används av kvalitetsmärken som Husqvarna, Stiga och John Deer m fl. För dig som kund innebär det här extra trygghet för det betyder att det alltid kommer vara lätt att hitta reservdelar utan att vara beroende av köpa dessa från just oss.

Många billiga flismaskiner säljs i Sverige med märkeslösa motorer av tveksam kvalitet. En sådan motor är det nästan omöjligt att hitta reservdelar till i framtiden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024