Flismaskin/Flishugg 13Hk Loncinmotor | Extra stort inkast

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tålig. stabil flismaskin 13Hk En stor och robust flismaskin/flishugg för den som vill ha en maskin att lita på som mäktar med stora jobb! Flismaskinen klarar av gröna grenar upp till 100 mm i diameter

Dessutom har denna modell ett större inkast och knivar jämfört med många andra modeller på marknaden vilket gör att den kan ta mer virke på samma gång. Trots detta är den lätthanterlig och enkel att transportera, den har dessutom en kraftfull bensindriven OHV-fyrtaktsmotor från Loncin på 13 Hk och en bladhastighet på 2400 varv/min.

Bensinmotorn gör att du kan ställa maskinen där du faktiskt behöver den och slipper krångla med el- och förlängningskablar. Spara tid och kompostutrymme Att strimla grenar gör att trädgårdsavfallet tar mindre plats och bryts ned avsevärt snabbare till fin näringsrik mull, det vet nog varenda trädgårdsägare.

Men man kan även omvandla grenar till en del av trädgårdsskötseln, då placering av flis vid buskar och plantor inte bara ser dekorativt ut utan även skyddar mot ogräs och vinterns kyla. Ett tips är att även använda flisen som halkskydd istället för grus och salt! Man sparar inte bara på slantarna genom att ta tillvara på vad trädgården producerar, man skapar även sitt egna lilla kretslopp och slipper sopa när snön smält undan på våren

Bränslesnål och driftsäker Loncinmotor Den bensindrivna Loncinmotorn på 389 cm³ nyttjar OHV-tekniken med överliggande ventiler. Det minskar bränsleförbrukningen och ökar effekten i motorn.

Loncin är en av de riktigt stora och pålitliga tillverkarna av motorer för allt från flismaskiner till snöslungor och trädgårdstraktorer. Tekniken har de utvecklat under 20 års tid för att kunna garantera högsta kvalitet till överkomligt pris.

Loncin samarbetar även med BMW och motorerna används av prestigemärken som Husqvarna, Stiga och John Deer m. fl.

För dig som kund innebär det en extra trygghet då det alltid kommer vara lätt att hitta reservdelar utan att för den skull vara beroende av att köpa dessa från just oss. Många billiga flismaskiner säljs i Sverige med märkeslösa motorer av tveksam kvalitet.

En sådan motor är det nästan omöjligt att hitta reservdelar till i framtiden. Lägre pris Vi gör våra inköp direkt från fabriken helt utan mellanhänder som grossister, distributörer och generalagenter som i varje steg lägger till sitt påslag.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024