Lacie Rugged Extern hårddisk 4 TB

Beställ Lacie Rugged Extern hårddisk 4 TB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lacie Rugged Extern hårddisk 4 TB inom kategorin Externa hårddiskar.

Produktinformation

Extern 2,5-tumshårddisk med ett kabinett i aluminium och ett extra skyddande gummihölje. Hårddiskens skydd gör den både regn- och stöttålig (klarar fallhöjd upp till 1,2 m i avstängt läge).

Snabb överföring med USB-C 3.1 Gen 1 och är bakåtkompatibel med USB 2.0. Förformaterad med ExFAT samt enkel omformatering via installationsprogram (går att formatera om manuellt).

Kompatibel med Windows 7, 8 och 10 samt Mac OS 10.12 och senare. Levereras med USB-C till USB-C-kabel.

Se gärna också

Toshiba Canvio Flex Silver 2 TB

Toshiba Canvio Flex är en extern hårddisk för både datorn och surfplattan. Inkluderar två USB-kablar: en med vanlig USB-anslutning (USB-A) och en med USB-C som inte bara passar datorer men även t.ex. iPad Pro och andra enheter med USB-C. Snabb överföring via USB 3.2 Gen 1 (bakåtkompatibel med USB 2.0). Levereras förformaterad med ExFAT. Kompatibel med Windows, MacOS, iPad och Android. Drivs via USB. Mått: 111x80x13,5 mm (1, 2 TB), 111x80x19,5 mm (4 TB).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Externa hårddiskar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Nedis

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Se alla produkter