MouseTrapper Advance 2.0 Ergonomisk mus

Beställ MouseTrapper Advance 2.0 Ergonomisk mus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MouseTrapper Advance 2.0 Ergonomisk mus inom kategorin Ergonomiska möss.

Produktinformation

Ergonomisk mus med styrplatta och USB-anslutning. Ger en mer central hållning framför tangentbordet för en mer ergonomisk arbetsställning som förebygger belastningsskador.

Justerbar höjdanpassning med vikbart friktionsbelägg gör att den ligger säkert på alla skrivbord. Utrustad med sex programmerbara knappar samt styrplatta med klick- och scrollfunktion.

Använder sig av utbytbara handledsstöd tillverkade i lycra. Upplösning 2000 DPI.

Mått 480x20x110 mm. Vikt 670 g. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Plexgear L55 Silent Trådlös tyst datormus

Trådlös datormus med nano-mottagare som ansluts till datorns USB-C-port. Ergonomisk design, tysta knappar och hög känslighet gör musen perfekt för både arbete och spel. Musen har ett batterisparläge för att förlänga batteritiden och drivs av 1x AA-batteri (säljes separat). USB-mottagaren är tillräckligt liten för att alltid sitta i datorn. Optisk sensor. Upplösning: 1600 DPI. Kompatibel med Windows, MacOS och Chromebooks. Mått: 105x64x40 mm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023