Sidan innehåller annonslänkar

Ninebot by Segway Kickscooter D18E

Jämför produkt Ninebot by Segway Kickscooter D18E online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ninebot by Segway Kickscooter D18E i kategorin Elfordon här hos oss.

Produktinformation

KickScooter D18ENinebot drivs av Segway Kickscooters iD-serien kommer med en ledig design, med knallröda fotbrädor som säkert kommer att fånga din uppmärksamhet. En ny slimmad design med en ny förbättrad och starkare stödstrukturoch med alla de bästa nyckelfunktionerna från de tidigaregenerationer av Segway Ninebot KickScooters.Med fokus på komfort i en kompakt ram har viplacerat batteriet i fotbrädorna för en lågtyngdpunkt som ger bättre balans och grepp.De slanglösa pneumatiska däcken har ett gelélager påinsidan för en smidigare och bekvämare körning.D-serien kommer med 10-tums stora luft däck med en innerslang som erbjuder dig både komfort och en mjuk körning.För att garantera säkerheten för alla förare har alla modeller fram-, broms- och bakre LED-ljus.

Med det inbyggda frontljuset på 2,1 W kan du tydligt se din väg när som helst på dygnet.Utöver lamporna kommer alla modeller med certifierade E-MARK-reflektorer på fram-, sida- och bakdelen av KickScooter, vilket gör det enkelt att upptäcka dig i de svaga ljusförhållandena när ett ljus visas i din riktning.D-serien kommer med ett batteri med ett återvinningssystem som garanterar att inget batteri går till spillo under hela resan och som noggrant övervakar dess prestanda. D18E har en batterikapacitet på 183 Wh (5100 mAh) och tar ca.

3,5 timmar till fulladdat och har en topphastighet på 25 km/h. BMS batterisystem ser till att ingen ström går till spillo och förhindrar överhettning, kortslutning och urladdning.IPX5-klassificering skyddar din F40D i våta väderförhållanden.

Dammtät och vattenstrålesäker.Rekommenderad ålder 14+ Max. hastighet 25 km/tTypisk räckvidd Upp till 18 kmMax.

klättringsvinkel 10 %Max. förarvikt 100 kgStötdämpning IngaLED-ljus Fram (2,1 W) + bak + bromsljusKörlägen Eco / Standard / Sport / WalkLaddningstid 3,5 timerEffekt 250 WBatteri 183 Wh / 5,1 AhDäck 10” pneumatiska med gelélagerBromsar Elektronisk + 140 mm skivbromsVikt 14,8 kgRingklocka MekaniskTraversibel terräng Asfalt, plan beläggningIP-klassificering IPX5 .

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter