Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-6060FRS

Jämför produkt E-Way E-6060FRS online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten E-Way E-6060FRS i kategorin Elfordon här hos oss.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/E-WAY E-6060FRS ELSPARKCYKELElsparkcykeln E-Way E-6060FRS kommer med en 600 watts motor och kan köra upp till 60 km per laddning I appen för E-Way elsparkcyklar kan flera inställningar kontrolleras och justeras, såsom bromskraft, hastighet och sträcka.

E-6060FRS kan säkert låsas med ett lås i skoterns smarta låsring. Dessutom har E-6060FRS en praktisk krok för en väska eller handväska.

Den stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. E-6060FRS tål en maxvikt på 125 kg och är kraftfull nog att köra uppför sluttningar med 25 % lutning.

Elsparkcykeln har punkteringsfria däck och är lätt att fälla ihop och bära med sig. E-Way E-6060FRS har dämpning både fram och bak som ger en mjuk och bekväm körning.MotorKraftfull motor på 600 watt nominal effekt och 1200 watt maxeffekt.

DisplayDen stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. RäckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du köra upp till 60 km.

Räckvidden påverkas dock av en mängd olika faktorer underlag, vikt på föraren, väder och vind, lutning och körsätt. Under normala förhållanden har denna modell en räckvidd på 40-50 km.

HastighetMaxhastighet är 20 km/h. Kapacitet och stigningE-6060FRS är kraftfull nog att köra i sluttningar med 25% lutning.

Maximal kapacitet är 125 kg. Tänk på att personens vikt kommer att påverka elsparkcykelns prestanda.

Se även andra produkter från Elfordon

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter