Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-5045FS Scooter

Beställ E-Way E-5045FS Scooter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E-Way E-5045FS Scooter inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/E-WAY 5045FS ELSPARKCYKELElsparkcykeln E-Way E-5045FS kommer med en 500 watts motor, 1000 watt maxeffekt, fjädring fram och kan köras i upp till 45 km per laddning Den är kraftfull nog att köra uppför backar med 25 % lutning.

Tänk på att personens vikt kommer att påverka elsparkcykelns prestanda.RäckviddMed sitt kraftfulla 37 volt / 12,2ah litiumbatteri kan du köra upp till 45 km. Räckvidden påverkas dock av en mängd olika faktorer så som underlag, vikt på föraren, väder och vind, lutning och körsätt.Fjädring framElsparkcykeln är utrustad med fjädring fram vilket gör körningen blir mycket behaglig.

När du kör på ojämnt vägunderlag blir det stor skillnad på komforten med en elsparkcykel som har fjädring gentemot en som inte har det.Medföljande appI appen för E-Way elsparkcyklar kan flera inställningar styras, som bromskraft, hastighet och räckvidd. Ladda ner appen för Android och iPhone genom att klicka på länkarna här IOS och Android.Enkel att ta medElsparkcykeln går att fälla ihop vilket gör att den enkelt kan bäras med och tas med på till exempel buss, tåg eller bil.LåsringE-5045FS har även en praktisk låsring, så att du enkelt kan låsa den när du är i affären, på stan eller någon annanstans.

Det gör att du inte längre behöver oroa dig för hur du låser elsparkcykeln när du parkerar på allmän plats. Observera ha i åtanke att elsparkcyklar är mycket stöldbegärliga även om dom är låsta.Laddningspunkt och laddningstidLaddningspunkten på E-5045FS är bekvämt placerad på framsidan av styret, och batteriet blir fulladdat på cirka 6-7 timmar.Praktisk krokE-5045FS har en praktisk krok på styret som du kan hänga din bag eller väska på under körning.LED-displayDen stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning.Punkteringsfria däckElsparkcykeln har solida honeycombdäck som gör det möjligt att köra på alla typer av underlag utan att du behöver oroa dig för punktering.3 hastighetslägenDu kan välja mellan 3 olika hastighetslägen för att anpassa hastigheten till körförhållandena eller din erfarenhet som förare.IP54-godkändElsparkcykeln är IP54-godkänd.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter