Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-2540

Beställ E-Way E-2540 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E-Way E-2540 inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/E-WAY E-2540 ELSPARKCYKELElsparkcykeln E-Way E-2540 kommer med en 250 watts motor och kan köra upp till 40 km per laddning I appen för E-Way elsparkcyklar kan flera inställningar kontrolleras och justeras, såsom bromskraft, hastighet och sträcka.

E-2540 kan låsas säkert med ett lås i skoterns smarta låsring. Dessutom har E-2540 en praktisk krok för en väska eller handväska.

Den stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. E-2540 tål en maxvikt på 125 kg och är kraftfull nog att köra uppför sluttningar med 22 % lutning.

E-way E-2540 har punkteringsfria däck och är lätt att fälla ihop och ha med sig.MotorKraftfull motor på 250 watt nominal effekt och 500 watt maxeffekt. DisplayDen stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning.

RäckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du köra upp till 40 km. Räckvidden påverkas dock av en mängd olika faktorer underlag, vikt på föraren, väder och vind, lutning och körsätt.

Under normala förhållanden har denna modell en räckvidd på 24-32 km. HastighetMaxhastighet är 20 km/h.

Kapacitet och stigningE-2540 är kraftfull nog att i köra sluttningar med 22 % lutning. Maximal kapacitet är 125 kg.

Tänk på att personens vikt kommer att påverka elsparkcykelns prestanda. Punkteringsfria däckMed sina solida däck är du säker på att du inte får punktering och har en smidig körning framför dig. .

Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter