6 st stolsdynor till fällstolar | Vit

Jämför produkt 6 st stolsdynor till fällstolar | Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 6 st stolsdynor till fällstolar | Vit i kategorin Dynor till utemöbler här hos oss.

Produktinformation

6 st stolsdynor till fällstolar 6 st vita stolsdynor för fällstolar. På bilden ser dynorna lätt gråa ut, men de är helt vita.

Detta för att de ska gå att se på bilden mot den vita bakgrunden. Anpassade för stolsmodellen Värmdö, men passar även andra utemöbler.

Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. OBS endast dynorna ingår, ej möblerna på bild!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Stolsdyna utemöbler - Utan rygg | 6-pack (Paketpris) | Mörkgrå

Dynor till utemöbler Bekväm stolsdyna för utemöbler som är lämplig för t.ex fällstolar, karmstolar, eller andra stolar. Denna dyna är tillverkad i bomull, med extra tjock stoppning (6 cm) för bättre sittkomfort. De flesta billiga stolsdynor har bara 4-5 cm stoppning. Textil i bomull Dynor för utemöbler i denna prisklass är vanligtvis tillverkade i billig polyester. Tack vare att vi köper in denna stolsdyna direkt från fabriken, helt utan mellanhänder och med låga marginaler, kan vi erbjuda en bomullsdyna för samma pris som en billig stolsdyna i polyester. Bättre stolsdynor i bomull kostar på de flesta ställen nästan dubbelt så mycket som denna stolsdyna. Storlek Dynan är 45 cm lång och 46 cm bred. Tjocklek 6 cm. Dynorna säljs i förpackning om 4 eller 6 dynor. Priset per dyna är 179 kr.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023