Sidan innehåller annonslänkar

Dynbox i konstrotting | Grå | 134x54x59cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dynbox i konstrotting till utemöbler Regnavvisande dynbox för utemöbler i vävd konstrotting av hög kvalitet. Storleken är 134 x 54 x 59 cm (L x B x H).

För att dynboxen ska vara regnavvisande har locket en insida av plast. Även insidorna och botten på dynboxen har en löstagbar insida av regnavvisande PE-material, för att förhindra regn att komma in från sidorna och botten.

Locket är bromsat av en gasfjädring. Dynbox av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt.

Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över dynboxen vintertid.

Dynorna bör man dock ta in under vintern. Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna.

Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke. Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting.

Förutom att det ser (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln. Det andra sättet är att väva rottingen glest.

Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig. Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka.

Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga utemöbler. Våra rottingmöbler är handvävda.

Vi köper in denna dynbox direkt från fabrik, helt utan mellanhänder. Detta gör att vi kan hålla låga priser, trots att möblerna är handvävda i hög kvalitet.

Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd. Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024