Duschpanel i svartvitt rostfritt stål | Stella

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Duschpanel i svartvitt rostfritt stål med flera strållägen En duschpanel är en riktigt stilsäker duschlösning med minimalistisk design, perfekt för dig som gillar den rena looken med en twist. Duschpanelen Stella är en multifunktionell duschpanel som ger dig hela sex olika strållägen med regndusch i toppen, handdusch på sidan med tre egna lägen, ryggdusch längs panelen och ett vattenfall som badkarspip längst ner.

Stella är tillverkad av rostfritt stål och har en snygg svart yta med vita sidor. Detaljerna är kromfärgade.

Panelen har en modern design och passar in i de flesta badrum och inredningsstilar. Paneldusch med solida material och kopplingar Blandaren är en så kallad ettgreppsblandare, som låter dig ställa in både temperatur och vattenflöde med bara en hand.

Detta gör att vattenförbrukningen ofta blir lägre än med en tvågreppsblandare som har separata vred. Du alternerar enkelt mellan de olika strållägena med reglagen.

Duschen levereras komplett med handdusch med 1,5 m lång duschslang av rostfritt stål. Handduschmunstycket är gjort av lättviktig ABS-plast och vreden är gjorda av zink.

Enkel montering med flexibel vattenanslutning Duschpanelen är utrustad med anslutningsslangar i bakkant istället för anslutningar med fast placering. Det gör att du inte behöver tänka på varken excenterkopplingar eller vad du har för avstånd mellan anslutningarna i väggen, utan du kan montera duschpanelen med lite större frihet.

Slangarna är gjorda med flätat rostfritt stål och anslutningarna är av slitstark PVC och ABS-plast. Vattenanslutningen är G 1/2.

Monteringsanordning medföljer, tillsammans med en svensk manual. Dimensioner Höjd kropp 135 cm Bredd 20 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024