Sidan innehåller annonslänkar
DJI

DJI Mini 3 Pro med Standard Controller

Beställ DJI Mini 3 Pro med Standard Controller på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DJI Mini 3 Pro med Standard Controller inom kategorin Drönare.

Produktinformation

OBS Just nu är vi fullbokade till lansering på denna artikel. Mer kommer in senare men datum är ännu oklart.DJI Mini 3 Pro är drönaren som fångar bilder som en stor drönare, men som ryms i din hand och som precis går under viktgränsen 249 gram.I jämförelse med sina föregångare Mini 2 och Mini Air 2 så har DJI Mini 3 Pro förbättrad batteritid, smartare funktioner, videoöverföring och ett kraftigt förbättrat bildhanteringssystem.

Här är en lista på de förbättringar som vi tycker är viktigastDen är utrustad med en 1/1.3-inch sensor som har inbyggt stöd för HDR.Den har även hindersundvikningssystem i tre riktningar med det nya systemet APAS 4.0 (Advanced Pilot Assistance Systems). Batteritiden är hela 34 minuter per batteri (vid flygning i 21 km/h i vindstilla förhållanden).Den har stöd för DJI o# FHD digital videoöverföring som kan upprätthålla en live videofeed över 12km.Den är fullmatad med smarta funktioner såsom FocusTrack, True Vertical Shooting, Timelapse, MasterShots, och High-Speed QuickTransfer.Allt detta men ändå en vikt under 249 gramDenna version kommer med ett batteri, en vanlig DJI-handkontroll, ett gimbal-skydd samt reservskruvar och propellrar. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter