Sidan innehåller annonslänkar
DJI

DJI Mini 3 med Standard Controller

Beställ DJI Mini 3 med Standard Controller på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DJI Mini 3 med Standard Controller inom kategorin Drönare.

Produktinformation

DJI Mini 3 är en kompakt, ultralätt kameradrönare, redo för äventyr. Den har en förlängd batteritid, fantastisk 4K HDR-video för att fånga verklighetstrogna färger och detaljer, och roliga funktioner som True Vertical Shooting för fantastiska bilder för sociala medier.

Oavsett om du promenerar på stranden, backpackar helger eller en månad lång roadtripp, är du beredd att fånga varje ögonblick.Med en hopfällbar design och väger under 249 g, vilket gör den enkel att ta med i väskan eller fickan för ditt nästa äventyr.Överge ångest vid låg batterinivå och sväva i höjden med självförtroende och sinnesfrid. DJI Mini 3 kommer med standard Intelligent Flight Battery för att ge en maximal flygtid på upp till 38 minuter.

Förläng dina flygresor med upp till 51 minuter med Intelligent Flight Battery Plus.Få avancerade bilder på några sekunder med bara ett tryck med QuickShots som Dronie, Circle, Helix, Rocket och Boomerang. Du kan skicka resultaten till din mobila enhet för att spara eller dela lika snabbt med QuickTransfer.Blåsiga kustlinjer eller bergsdalar? Inga problem.

DJI Mini 3 flyger mjukt och stadigt i vindar upp till 10,7 m/s. Och med DJI O2 digital videoöverföring, njut av en räckvidd på max 10 km [4] och kraftfulla anti-störningsfunktioner.Det finns så mycket mer att se, se till att du får med allt.

Panorama stöder panoramafoton i 180°, vidvinkel och sfär, vilket packar en häpnadsväckande mängd innehåll i varje bildruta.Att flyga är enklare än du tror, ​​och DJI Mini 3 stöder en massa intelligenta funktioner som hjälper dig att komma igång direkt.- Funktionen Auto Takeoff hjälper dig att starta din flygresa.- Funktionen Return to Home (RTH) inkluderar Smart RTH, Low Battery RTH och Failsafe RTH. Detta instruerar flygplanet att automatiskt återgå till sin startpunkt i situationer som en tappad signal eller lågt batteri.- Flygplanet kombinerar GNSS med synsystemet nedåt och det infraröda avkänningssystemet för att sväva stabilt och exakt, så att du kan flyga tryggt. .

Se även andra produkter från Drönare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från noblechairs

Se alla produkter
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från Playseat

Se alla produkter