Dji

DJI Mini 3 Pro med RC-fjärrkontroll

Beställ DJI Mini 3 Pro med RC-fjärrkontroll på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DJI Mini 3 Pro med RC-fjärrkontroll inom kategorin Drönare med kamera.

Produktinformation

Dji Mini 3 Pro RC med ett uppdaterad utseende, avancerat säkerhetssystem och ökad prestanda, för länger flygtid och imponerande bildkvalité. Filma i 4K med HDR, fotografera i RAW med 48 MP eller använd något av de helautomatiska funktionerna, som skapar en självstyrd filmsekvens och låter dig dela den med världen med bara några knapptryck.

De inbyggda sensorerna ökar säkerheten och undviker automatiskt hinder. Med en uppdaterad flygtid på 34 minuter och upp till hela 12 km räckvidd! Maxhastighet 57 km/h

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Drönare med kamera från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
DJI Mini 3 Pro med RC-fjärrkontroll

Drönare med kamera från Dji

Utforska allt inom Drönare med kamera från Dji.
Ryze Tello Powered By Dji Drönare

Drönare med kamera från Ryze

Visa produkter inom Drönare med kamera från Ryze.

Se gärna också

Ryze Tello Powered By Dji Drönare

Självstabiliserande och lättflugen nybörjardrönare. Styrs på mobilskärmen med Ryze-appen där också bilden från drönaren visas. Kan användas med trådlös handkontroll, starta och landa i handen och har sensorer för kollisionsfri flygning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023