Sidan innehåller annonslänkar
Dji

Dji Mini 2 Fly More Combo

Jämför produkt Dji Mini 2 Fly More Combo online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dji Mini 2 Fly More Combo i kategorin Drönare med kamera här hos oss.

Produktinformation

Dji Mini 2 är den senaste ultrakompakta drönaren från världsledande Dji som sätter bildkvalité och flygglädje i fokus. En perfekt kombination av mjukvara och hårdvara som gör det enkelt att flyga och fota för att dela med sig av vyerna.

Mavic Mini 2 ökar bildkvalitén, introducerar digital zoom och RAW-fotografering samt ökar dessutom räckvidden till hela 6 km. Inkluderar extra batterier, propellrar, multiladdare, väska och andra smarta tillbehör!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Drönare med kamera från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
DJI Mini 3 Pro med RC-fjärrkontroll

Drönare med kamera från Dji

Utforska allt inom Drönare med kamera från Dji.
Ryze Tello Powered By Dji Drönare

Drönare med kamera från Ryze

Visa produkter inom Drönare med kamera från Ryze.

Se gärna också

Dji Mini 3 Pro -15%

Dji Mini 3 Pro med ett uppdaterad utseende, avancerat säkerhetssystem och ökad prestanda, för länger flygtid och imponerande bildkvalité. Filma i 4K med HDR, fotografera i RAW med 48 MP eller använd något av de helautomatiska funktionerna, som skapar en självstyrd filmsekvens och låter dig dela den med världen med bara några knapptryck. De inbyggda sensorerna ökar säkerheten och undviker automatiskt hinder. Med en uppdaterad flygtid på 34 minuter och upp till hela 12 km räckvidd! Maxhastighet: 57 km/h

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023