PanzerGlass Samsung Galaxy S21 Ultra FP Case Friendly Skärmskydd


Beställ PanzerGlass Samsung Galaxy S21 Ultra FP Case Friendly Skärmskydd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten PanzerGlass Samsung Galaxy S21 Ultra FP Case Friendly Skärmskydd inom kategorin Displayskydd.

Produktinformation

Mobil - Displayskydd - Samsung - PanzerGlass Samsung Galaxy S21 Ultra FP Case Friendly Skärmskydd .

Se gärna också

iiglo Samsung Galaxy S21 skärmskydd 2,5D

iiglo SkärmskyddÄr du rädd att mobilskärmen ska gå sönder? Det är otroligt enkelt att minimera den risken!Skydda din telefon från repor, hack och skador med iiglo skärmskydd.iiglo skärmskydd är en tunn platta i härdat glas som du enkelt fäster på din mobilskärm. Om du skulle ha oturen att tappa telefonen i marken är det skärmskyddet som tar smällen och besparar dig en skadad telefon.Den tunna glasplattan är bara 0,33 mm tjock - i härdat 9H-glas. När glasplattan är monterad finns det inga glipor mellan den och skärmen, så telefonens touchfunktion påverkas därför inte.Välj ett 2D-skärmskydd om du tycker att det är tillräckligt med ett glas som endast täcker den horisontella delen av skärmen.Välj ett 3D-skärmskydd för ett glas som täcker hela skärmen - inklusive hörnen.Skärmskyddet är lätt att sätta på och en bruksanvisning medföljer.Gör så här Rengör skärmen väl med de bifogade rengöringsservetterna. Kontrollera att den är helt torr och ta bort eventuella dammkorn med klisterlappen som följer med. Dra sedan av folien från glasplattan och placera glaset exakt och försiktigt på mobilens skärm. Tryck lätt mitt på skärmen så kommer skyddsglaset att klistras fast på telefonen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Samsung

För bilmärket, se Renault Samsung Motors.Samsunggruppen (hangul:삼성그룹, Samsung = Tre stjärnor på koreanska) är Sydkoreas största chaebol och en av världens största företagsgrupperingar. Den består av ett stort antal företag, däribland Samsung Electronics, Samsung Heavy Industries och Samsung Engineering & Construction. Själva Samsung grundades 1938 av Lee Byung-chul (företaget ägnade sig från början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar), och högkvarteret ligger i Seocho Samsung Town i Seoul, Sydkorea. Företagets VD och styrelseordförande är Lee Kun-hee. Samsung är världsledande inom 60 produkter. 2012 blev företaget världens största leverantör av mobiltelefoner när det passerade Nokia, och är än idag världens största tillverkare när det gäller antalet sålda telefoner. I november 2013 dömdes Samsung i en domstol i San José i Kalifornien till att böta 1,9 miljarder SEK till Apple för patentintrång.

Galaxy

Galaxy kan syfta på M/S Galaxy - en färja som går mellan Sverige och Finland Lockheed C-5 Galaxy - tungt amerikanskt transportflygplan (1968-) Galaxy (berg och dalbana) - en modell av Berg- och dalbana. Galaxy (bioinformatik) - en web-baserad vetenskaplig analysplattform med fokus på bioinformatik. Samsung Galaxy - en mobiltelefonmodell. Galaxy (tidning) – amerikansk tidning

S21

S-21, S21 eller S 21 kan syfta på: S-21 Tuol Sleng – ett före detta fängelse i Phnom Penh, Kambodja S21 (Berlin) – en planerad[Uppdatering behövs] pendeltågslinje i Berlin, Tyskland S21 Flygplatsmotorvägen – en motorväg i Peking, Kina ARA Santa Fe (S-21) – en ubåt FVM S 21 – ett flygplan

Ultra

Ultra har flera betydelser: Ultra- – ett prefix i svenska, som till exempel i: ultraviolett – elektromagnetisk strålning ultrarapid – filmning med högre hastighet än vid uppspelningen ultramaraton – en gren inom löpningUltra – förkortning för Umeå Lokaltrafik Ultra (kulturförening) – en kulturförening i Handen Ultra (signalspaning) – (brittisk militär benämning på underrättelser som härstammade från dekrypterad Enigma-trafik Ultra (album) – ett musikalbum av Depeche Mode 1997 Ultra (tidskrift) – en kortlivad finländsk kulturtidskrift som utgavs 1922 Ultra (kulle) – en kulle i Ungern Ultra (Ultra Music Festival)

Surfplatta

En surfplatta (engelska: tablet eller tablet computer) är en tunn handdator med pekskärm av typen multi-touch, som styrs med hjälp av fingertopparna och är avsedd att kunna hållas i en hand. Synonymer som förekommer är pekplatta, datorplatta, smartplatta, platta och padda, men pekplatta är det namn som rekommenderas av Språkrådet och Svenska datatermgruppen. Andra begrepp som har använts är pekdator som har en vidare betydelse, se nedan, medan läsplatta har fått en mer specifik betydelse. På en läsplatta såsom Kindle kan man enbart läsa böcker och andra publikationer. Pekplatta ska inte sammanblandas med styrplatta och ritplatta/ritbräda.