Produkter från Dimmer

11 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Dimmer? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Dimmer. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Dimmer så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Dimmer

Hitta produkter inom kategorin Dimmer till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dimmer.

Dimmer är apparater som används för att variera ljusstyrkan på lampor. Genom att minska eller öka RMS-spänningen och därmed medeleffekten till lampan är det möjligt att variera intensiteten på ljuseffekten. Även om varierbara spänningskällor används för olika ändamål, brukar termen "dimmer" vanligen avse ändamålet att styra ljuskällor. För hemmiljö måste man vid köp och installation av dimmer, köpa en tillräckligt kraftfull dimmer som passar eventuell befintlig transformator av vanlig typ _eller_ som passar eventuell befintlig så kallad elektronisk transformator, samt klargöra om de aktuella lamporna är vanliga glödlampor, dimmerbara halogenlampor, LED-lampor, eller eventuellt någon annan typ av lampor (och självfallet även lampornas spänning och effekt).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sladdimmer för LED och glödljus 4-150 W