Keychron M3 Mini Metal 4K Hz Ultralight 64g Wireless Mouse

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

.column-container{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(2,1fr);gap8px;marginbottom 8px}.column-container-3{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(3,1fr);gap8px;marginbottom 8px}.column-content,.column-content-reverse{displayflex;flex-directioncolumn;align-itemsleft;text-alignleft;justify-contentcenter}.column-container-3 .column-content{justify-contentflex-start}.column-content img{max-width100%;margin16px auto}@media (max-width768px){.column-container,.column-container-3{grid-template-columnsrepeat(1,1fr);text-alignleft}.column-content-reverse{order-1}}Keychron M3 miniTrådlös optisk mus - Metal EditionVi presenterar M3 mini Metal Edition, en trådlös optisk mus bepansrad med ett premiumhölje tillverkat av toppmodernt magnesiummaterial. Ultralätt på bara 64g, den har toppfunktioner som PAW 3395-sensorn, ett chip på 4000 Hz pollingfrekvens och mer för den ultimata prestandan!Kropp av magnesiumlegeringMagnesium är det lättaste metallmaterialet för struktur

M3 mini använder denna högkvalitativa och premiummetall samtidigt som den genomgår komplexa processer för sitt hölje. Således får den ett superlätt, ultratåligt skal och ett mer bekvämt grepp.Superlätt på endast 64gMagnesiummaterialet med låg densitet med en holey-skaldesign tar bort extra vikt och gör den superlätt på endast 64g.

Den kan fortfarande behålla den bästa styrkan för enkelheten och flexibiliteten i din hand för långvarig användning. En av de starkaste mussensorernaM3 mini har det starkaste, mest konkurrenskraftiga mussensorchippet PixArt 3395, med upp till 26 000 DPI, upp till 650 IPS och ojämförlig greppprecision.

Oavsett om det är för arbete eller spel, det erbjuder en oöverträffad upplevelse.Stabil och ultralåg latensrespons 2,4 GHz och Bluetooth 5.1Med den senaste 2,4 GHz-frekvensen trådlös anslutning ger M3 mini dig extremt låg latens och snabb respons för spel och kontoret. Den erbjuder också en stabil 5.1 Bluetooth-anslutning för ännu mer variation i din trådlösa anslutning.Den ultimata ergonomiska designenDen har en ergonomisk böjd form och optimal balans mellan vikt och styrka utan att kompromissa med prestanda, vilket säkerställer ett bekvämt grepp under lång tid.Toppprestanda för varje scenarioExakta sensorer, trådlös anslutning med extremt låg latens och hög pollingfrekvens ger dig den bästa prestandan för både kontor, spel eller till och med på språng.4000 Hz pollingfrekvensAtt ställa in musen på en pollingfrekvens på 4000 Hz kan resultera i en höghastighetssignalöverföring mellan musen och den anslutna enheten.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024