Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ROG Keris Wireless Aimpoint - White

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

"TOPPKLASS" från NÖRDLIV "Med ROG Keris Wireless visar ASUS en seriös utmanare till samtliga gamingmöss där ute. Dess sköna komfort, goda pris och precisa sensor är verkligen en kombo som är oemotståndlig."För mer information läs här Asus ROG Keris Wireless .

Datormus från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Corsair Darkstar Wireless MMO/MOBA Gaming Mouse

Datormus från Corsair

Visa produkter inom Datormus från Corsair.
Upp till 29% rabatt
Razer Basilisk V3 PRO

Datormus från Razer

Här har vi samlat Datormus från Razer.
ASUS ROG SPATHA X

Datormus från ASUS

Här har vi samlat Datormus från ASUS.
SteelSeries Rival 650

Datormus från SteelSeries

Se produkter inom Datormus från SteelSeries.
Logitech G903 Hero Lightspeed

Datormus från Logitech

Se vad Logitech har inom Datormus.
Glorious Model O Wireless 2 - Matte Black

Datormus från Glorious

Utforska allt inom Datormus från Glorious.

Se gärna också

Keychron M3 Mini 4K Hz Ultralight 55g Wireless Mouse White

.column-container{display:grid;grid-template-columns:repeat(2,1fr);gap:16px}.column-container-3{display:grid;grid-template-columns:repeat(3,1fr);gap:16px}.column-content,.column-content-reverse{display:flex;flex-direction:column;align-items:left;text-align:left;justify-content:center}.column-container-3 .column-content{justify-content:flex-start}.column-content img{max-width:100%;margin:16px auto}@media (max-width:768px){.column-container,.column-container-3{grid-template-columns:repeat(1,1fr);text-align:left}.column-content-reverse{order:-1}}Keychron M3 MiniTrådlös optisk mus Keychron M3 mini har alla de bästa egenskaperna i en ultralätt kropp på endast 55g. Den stöder trådlös 2,4 GHz och Bluetooth 5.1 trådlös anslutning, perfekt för alla scenarier, oavsett om det är på jobbet, spel eller på språng, och erbjuder den bästa prestandan för att maximera produktiviteten! En av de starkaste mussensorernaM3 mini har det starkaste, mest konkurrenskraftiga mussensorchippet PixArt 3395, med upp till 26 000 DPI, upp till 650 IPS och ojämförlig greppprecision. Oavsett om det är för arbete eller spel, det erbjuder en oöverträffad upplevelse.Stabil och ultralåg latensrespons 2,4 GHz och Bluetooth 5.1Med den senaste 2,4 GHz-frekvensen trådlös anslutning ger M3 mini dig extremt låg latens och snabb respons för spel och kontoret. Den erbjuder också en stabil 5.1 Bluetooth-anslutning för ännu mer variation i din trådlösa anslutning.Den ultimata ergonomiska designenErgonomisk böjd design säkerställer ett bekvämt grepp under lång tid. Greppmönsterdesignen på båda sidor av greppet gör greppupplevelsen ännu bättre.Toppprestanda för varje scenarioExakta sensorer, trådlös anslutning med extremt låg latens och hög pollingfrekvens ger dig den bästa prestandan för både kontor, spel eller till och med på språng.4000 Hz Polling Rate AlternativAtt ställa in musen på en pollingfrekvens på 4000 Hz kan resultera i en höghastighetssignalöverföring mellan musen och den anslutna enheten. Mer lyhörda markörrörelser fångade med snabbare triggerrespons garanterar oöverträffad prestanda, vilket säkrar din triumf när det verkligen gäller!4K trådlös mottagareM3 mini 4K kommer med en medföljande trådlös 4K-mottagare.2,4 GHz trådlöst lägeVäxla lägesomkopplaren till 2,4 G och anslut sedan mottagaren till din PC via typ-C-kabel.Byt pollingfrekvensTryck på knappen Rapportera frekvens för att växla mellan 5 nivåer av pollingfrekvens från 125 Hz till 4000 Hz i 2,4 GHz-läget.Superlätt på endast 55gSuperlätt och väger endast 55 g, den erbjuder precis rätt mängd lätthet, flexibilitet och enkelhet att hålla i handen för långvarig användning.Mer anpassning på Keychron EngineKeychron Engine-programvaran låter dig göra mer anpassning, modifiera nycklar, ställa in genvägar, RGB-ljuseffekter och till och med dina dedikerade makron; du kan också göra

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024