Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Beställ ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition inom kategorin Datormus.

Produktinformation

Datorer & Tillbehör - Datormus - Gamingmus - ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition .

Datormus från andra varumärken

Upp till 16% rabatt
Razer Basilisk Ultimate

Datormus från Razer

Utforska allt inom Datormus från Razer.
Upp till 28% rabatt
Logitech G502 X Plus Wireless Gaming Mouse - White

Datormus från Logitech

Missa inga bra priser på Datormus från Logitech.
ASUS ROG SPATHA X

Datormus från ASUS

Här har vi samlat Datormus från ASUS.
SteelSeries Rival 650

Datormus från SteelSeries

Se produkter inom Datormus från SteelSeries.
Corsair Dark Core RGB Pro SE

Datormus från Corsair

Utforska allt inom Datormus från Corsair.
Glorious Model O Wireless 2 - Matte Black

Datormus från Glorious

Utforska allt inom Datormus från Glorious.

Se gärna också

ASUS TUF GAMING M4 AIR

SEGER FINNS I LUFTENDen ultralätta spelmusen TUF Gaming M4 Air med kabel har en optisk sensor på 16 000 dpi för intensivt spelande som ger dig pixelperfekt spårning. Och med sex programmerbara taktila knappar och tre inbyggda minnesprofiler kan du skräddarsy den för att passa din spelstil. M4 Air har en pyramidformig design som håller vikten nere på otroliga 47 gram, samtidigt som den får en hållbar och solid konstruktion. Den flexibla TUF Gaming Paracord och musens fötter i ren polytetrafluoretylen (PTFE) minskar friktionen för att säkerställa ett snabbt och smidigt glid. Dessutom hämmar ASUS Antibacterial Guard bakterietillväxt och håller ytorna hygieniska. Med alla de här funktionerna tar M4 Air ditt spelande till nya höjder.ULTRALÄTT AIR SHELL-DESIGNASUS utvecklingsteam skapade en ultralätt Air Shell-design som består av en ihålig pyramidformig ram för att hålla vikten på TUF Gaming M4 Air till endast 47 gram, samtidigt som man behåller hållbarheten och stabiliteten.MUSFÖTTER AV 100 % PTFE OCH TUF GAMING PARACORDTUF Gaming M4 Air är noggrant utformad för låg vikt och rörelsefrihet. TUF Gaming Paracord är gjord av mjuk och delvis stretchig fiber för att inte fastna, samtidigt som musfötterna i 100 % PTFE säkerställer ett bekvämt glid. TUF Paracord är gjord av mjuk och delvis stretchig fiber för att inte fastna, samtidigt som musfötterna i 100 % PTFE säkerställer ett bekvämt glid.SKYDDANDE IPX6-BESTÄNDIGHET MOT VATTENDet tryckta kretskortet (PCBA) i TUF Gaming M4 Air är behandlat med en vattenavvisande IPX6-beläggning för att skydda mot oavsiktligt spill och svettiga handflator.PERFEKT PRECISIONVarje tryck är avgörande. Kärnan i TUF Gaming M4 Air är en specialjusterad optisk sensor med felfri precision för att slå ut motståndarna.ASUS ANTIBACTERIAL GUARDFör att din TUF Gaming M4 Air ska hållas hygienisk så skyddas dess ytor och sidoknappar av den nya ASUS Antibacterial Guard-beläggningen med joniskt silver. Positivt laddade silverjoner (Ag+) binds till cellväggarna i negativt laddade mikrober och bakterier, vilket stör deras inre funktioner och förhindrar ytterligare tillväxt. Antibacterial Guard har vetenskapligt visats förhindra tillväxten av bakterier med mer än 99 %* under en 24-timmarsperiod, vilket håller datormusens ytor rena och hygieniska och kan minska spridningen av potentiellt skadliga bakterier.*Testat enligt ISO 22196, mätning av antibakteriell aktivitet, som utförts av Taiwan Testing Center SGSSEX TAKTILA OCH PROGRAMMERBARA KNAPPARTUF Gaming M4 Air har sex programmerbara taktila knappar, så att du kan skräddarsy kontrollerna för att passa din spelstil. Vänster och höger musknapp är separerade från det övre skalet, vilket ger lägre aktiveringstryck och slaglängd så att du kan klicka snabbare och mer taktilt. En DPI-brytare gör att du kan justera känsligheten när du vill, och de två strategiskt placerade knapparna på vänster sida och det klickbara skrollhjulet ger ytterligare kontrollmöjligheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023