Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition + ASUS ROG Hone Ace

Jämför produkt Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition + ASUS ROG Hone Ace online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition + ASUS ROG Hone Ace i kategorin Datormus här hos oss.

Produktinformation

SLÄPP LÖS DIN PROFFSPOTENTIALROG och Aim Lab har gått samman för att höja ribban för e-sport med den trådlösa spelmusen ROG Harpe Ace Aim Lab Edition. Denna ultralätta mus som enbart väger 54 gram, och som designats för e-sportare och aspirerande gamingproffs, har en Aim Lab Settings Optimizer-funktion som mäter och analyserar dina spelresultat för att skapa bästa möjliga kombination av inställningar som främjar dina styrkor.

Släpp lös din inre mästare ― med ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.EN MUS SOM TAR DITT GAMEPLAY TILL NÄSTA NIVÅROG och Aim Lab har gått samman för att skapa den ultimata e-sportmusen – ROG Harpe Ace Aim Lab EditionPROFFSTESTAD FORMFAKTORROG Harpe Ace har konstruerats i samarbete med de allra bästa e-sportproffsen och personer som siktar på världsrekord på Aim Lab. Tack vare djupa insikter i och djup förståelse av e-sportares behov har våra designers och ingenjörer tagit fram 15 olika versioner av ROG Harpe Ace till dess att de hittade den perfekta balansen mellan form och viktfördelning.AIM LAB SETTINGS OPTIMIZERVarje spelare har unika styrkor och egenskaper.

Aim Lab Settings Optimizer hjälper dig att fastställa vilka dina är ― och hjälper därefter till att ställa in Harpe Ace så att den främjar dina styrkor. Programvaran leder dig igenom en rad särskilt utformade uppgifter och analyserar dina vanor när du spelar FPS-spel, och .

Datormus från andra varumärken

Razer Naga V2 PRO

Datormus från Razer

Visa produkter inom Datormus från Razer.
Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition + ASUS ROG Hone Ace

Datormus från ASUS

Missa inga bra priser på Datormus från ASUS.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023