Logitech G560 Lightsync Gaminghögtalare

Jämför produkt Logitech G560 Lightsync Gaminghögtalare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Logitech G560 Lightsync Gaminghögtalare i kategorin Datorhögtalare här hos oss.

Produktinformation

Logitech G560 är ett system med kraftfulla gaminghögtalare med ljuseffekter som tar spelupplevelsen till nästa nivå! Högtalarna kan via ljus och färg automatiskt synkroniseras med vad som händer på skärmen och reagera på ljud Möjlighet finns att dra nytta av utvecklares egna specialeffekter i spel.

Systemet har även Dolby 7.1 DTSX ULTRA-surroundljud. (ej kompatibelt med Mac OS) .

Se gärna också

Creative Pebble V2

Creative Pebble V2Creative Pebble V2 är en uppsättning 2.0 USB-högtalare för skrivbordet, strömförsörjda av USB-C och anslutna till enheter via den universella 3,5 mm AUX-in-kabeln.• Kraftfulla 2" fullrange-högtalarelement och passiv högtalare för en imponerande ljudprestanda.• Driv dem i högeffektläge för uppemot 8W i total effekt.• 45° förhöjda element som vinklas mot dig för ett personanpassat lyssnande.• Lättåtkomliga volymknappar precis framför dig.• Strömförsörjning från USB-C med starkare strömstyrka omintetgör behovet av ett vägguttag.Förpackningens innehåll• 2 x satellithögtalare• 1 USB-C till USB-A adapter• 1 Garanti- och teknisk supportbroschyr

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter