Dator Strömförsörjning

10 Produkter
Här finns produkter i kategorin Dator Strömförsörjning. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Dator Strömförsörjning. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Dator Strömförsörjning.
Filtrera varumärke
Sortera

Dator Strömförsörjning

Hitta produkter inom kategorin Dator Strömförsörjning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dator Strömförsörjning.

En dator (tidigare datamaskin eller matematikmaskin) är en maskin som kan bearbeta data och utföra beräkningar automatiskt, effektivare än vad som kan göras manuellt. Datorn kan bestå av mekaniska, elektroniska, optiska eller andra komponenter och styrs med hjälp av instruktioner (datorprogram) som lagras i dess primärminne. Från början var datorn huvudsakligen ett hjälpmedel för att utföra aritmetiska och andra matematiska beräkningar, men den har senare blivit ett viktigt redskap vid bland annat automatisering av administrativa rutiner, kommunikation, informationslagring och styrning av allehanda industriella och andra slags processer. I och med elektronikens miniatyrisering har de grundläggande datorkomponenterna (styrenhet, räkneenhet och minne tillsammans med kretsar för kommunikation med omvärlden) kunnat läggas på allt färre kiselplattor. I sin extrema form kan en dator (låt vara med viss begränsad kapacitet) rymmas på en enda kiselplatta, och kallas då enchipsdator. För gemene man syftar ordet dator oftast på en persondator, men det finns många andra typer av datorer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Shark Gaming Bloodpump 500W Bronze Certified (85+) Strömförsörjning