Sidan innehåller annonslänkar

Roborock S8 Pro Ultra Black

Beställ Roborock S8 Pro Ultra Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roborock S8 Pro Ultra Black inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

Helautomatisk dockningsstation för rengöring och tömningHyperForce® 6000Pa – Kraftfull dammsugningVibraRise® 2.0 moppsystem – Automatisk mopplyft & sonisk moppteknikUndvikande av reaktivt 3D-hinder – Identifiera och undvik föremål på golvetPreciSense LiDAR Navigation – Exakt kartläggningDuoRoller Rise™ – effektiv rengöring på djupetFull kontroll och anpassning i Roborock-appenRoborock S8 Pro Ultra är en kraftfull robotdammsugare med 6000Pa sugkapacitet, att dammsuga golv och mattor har aldrig varit enklare. Med den automatiska tömningsstationen blir städningen ännu mer självgående! Tömningsstationen kan samla damm i upp till 7 veckor, beroende på hur smutsigt ditt hem är

Med den automatiska mattboosten kan S8 Pro Ultra dammsuga från djupet i mattor och dammsuga underliggande smuts i mattor. Till skillnad från tidigare modeller är S8 Pro Ultra utrustad med dubbla rullborstar för att göra dammsugningen ännu mer effektiv och gör att smuts och annat damm kan sugas upp utan att täppa till eller trassla ihop sig.

Roborocks berömda VibraRise® finns också i S8 Pro Ultra, men den här gången uppdaterad till den nya versionen 2.0 och golven kommer att moppas kliniskt rena med kraften av ljud och skura golvet med vibrationer som mäter upp till 3000 gånger/minut. Den automatiska moppelyften låter S8 dammsuga och moppa i ett svep, S8 Pro Ultra upptäcker mattor och kommer att lyfta moppen när den upptäcker en matta.PreciSense® LiDAR-navigering låter S8 Pro Ultra rengöra med precision, med hjälp av sensorer och laser kan robotdammsugaren skanna rummet och skapa en detaljerad karta i appen.

Med hjälp av kartläggningen kan S8 Pro Ultra planera städvägar, optimera och effektivisera sin städning för att skickligt få hemmet så rent som möjligt och inte missa en enda plats. I Roborock-appen får du en tydlig överblick över kartläggningen och olika inställningar som kan göras för att anpassa städningen efter dina egna behov.The ultimate cleaning experience Vi presenterar S8 Pro Ultra Robot-dammsugaren med den ultimata dockningsstationen! Den här banbrytande enheten är packad med en rad imponerande funktioner som gör det enkelt att städa ditt hem

Med sin självtvättande förmåga kan du vara säker på att din mopp alltid är ren och kommer att vara fri från smuts och smuts på nolltid efter rengöring. När det är dags att tömma soptunnan sköter robotdammsugaren även det, tack vare sin självtömmande funktion.

Dockningsstationen består av tre behållare, en behållare med rent vatten, en med smutsigt vatten och den sista är dammbehållaren med dammpåse som gör att du kan städa upp till 7 veckor utan att byta den.Men det är inte allt - dockningsstationen är också utrustad med en självtorkande förmåga, som säkerställer att moppen automatiskt torkar med varmluft efter att rengöringen är klar, bara för att se till att inga lukter uppstår. Och om du är orolig för att få slut på vatten när du torkar golvet, har S8 Pro Ultra dig täckt med sin självpåfyllningsfunktion.

Slutligen, när städningen är klar, behöver du inte oroa dig för att manuellt rengöra enheten - den tar hand om det också med sin självrengörande funktion. Säg adjö till besväret med att städa och hej till ett renare hem med den ultimata robotdammsugaren med en oberoende och automatisk dockningsstation!Powerful vacuuming with HyperForce® Roborock S8 Pro Ultra har kraftfull HyperForce®-teknik och en imponerande sugkapacitet på 6000Pa, vilket gör den kraftfull när det kommer till dammsugning

Denna avancerade teknik gör det möjligt för S8 Pro Ultra att effektivt fånga alla typer av smuts, damm och mindre partiklar utan problemS8 Pro Ultra har också en intelligent design som gör att den kan känna av när den körs på en matta och automatiskt aktivera mattförstärkningsfunktionen. Dessutom är S8 Pro Ultra utrustad med två rullborstar i gummi som är speciellt designade för att djuprengöra mattor och effektivt fånga upp underliggande damm och smuts.

Dessa rullborstar är också designade för att förhindra trassel eller igentäppning, vilket säkerställer en optimal rengöringsupplevelse.Jämfört med tidigare modeller erbjuder S8 Pro Ultra förbättrade rengöringsmöjligheter, tack vare sin avancerade sugteknik och förbättrade rullborstar. Med dessa funktioner kan S8 Pro Ultra effektivt rengöra varje hörn av ditt hem och lämna det fläckfritt och fritt från smuts och skräp.VibraRise® 2.0, mopping with the power of sound.

S8 Pro Ultra är utrustad med Roborocks VibraRise® 2.0 moppsystem. Denna funktion gör det möjligt att torka golven kliniskt rena med vibrationer.

VibraRise 2.0 moppsystem kombinerar vibrationer och vattenflöde för att rengöra hårda golv mer effektivt. Jämfört med dess tidigare modeller består VibraRise 2.0 av två vibrat .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter