Sidan innehåller annonslänkar

Philips FC9330/09 PowerPro - Röd

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med Philips Bagless Vacuum 3000 Series möter kompakt design stor prestanda. Njut av en grundlig rengöring i hela ditt hem tack vare PowerCyclone 5-teknologin och TriActive-munstycke som har tre rengöringsåtgärder i ett.

Denna dammsugare är påslös och enkel att tömma. • Högeffektiv motor 900W• 99,9% dammupptagning• TriActive-munstycke• PowerCyclone 5-teknologi• Påslös, enkel att tömma900W för hög sugeffekt En högeffektiv motor om 900W ger hög sugkraft för grundliga rengöringsresultat.

99,9% dammupptagning TriActive-munstycket tillsammans med den höga sugkraften säkerställer att du kan dammsuga 99,9% av fint damm. TriActive-munstycke Munstycket använder tre rengöringsåtgärder på en gång.

Den specialdesignade sulan tar bort damm från djupt inne i mattor, medan den stora främre öppningen suger upp stora bitar. Luftkanaler och borstar tar upp eventuellt damm och smuts längs väggar eller möbler.PowerCyclone 5-teknologiPowerCyclone 5-teknologin accelererar luftflödet i den cylindriska kammaren för att separera damm från luften, och bibehålla hög prestanda och stark sugkraft under längre tid.

Hygienisk tömningDammbehållaren är enkel att tömma och är designad för hygiensk kassering med en hand, för att minimera dammoln. Kompakt & lätt att bäraKompakt och lätt design säkerställer att både förvaring och transport av dammsugaren är enkel.Allergy H13 filtersystem fångar dammDet helt förslutna filtreringssystemet fångar upp >99,9 % av de fina dammpartiklarna – inklusive pollen, husdjurshår och dammkvalster - för allergiker och alla som kräver en högre hygiennivå.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024