Sidan innehåller annonslänkar

Nedis RobotDammsugare / 0.6L / 120 min - Svart

Jämför produkt Nedis RobotDammsugare / 0.6L / 120 min - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nedis RobotDammsugare / 0.6L / 120 min - Svart i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Den här smarta Wi-Fi-robotdammsugaren med 3-i-1-funktion kan sopa, dammsuga och torka golv i ditt hem när du gör något annat, eller till och med när du inte är hemma. Du behöver bara ansluta den till ditt Wi-Fi-nätverk och styra den via Nedis SmartLife-app (iOS och Android), via fjärrkontroll eller knapparna på själva roboten.

Den har även stöd för röststyrning om du använder Alexa och Google Assistent.Robotdammsugaren använder osynlig och ofarlig laser för att aktivt läsa av rummet och göra en mycket exakt kartläggning. Ett gyroskop i militärklass ger effektiv navigering och rengöring för att få det allra renaste resultatet på kortast möjliga tid.

Ytterligare funktioner är att du kan ställa in den på att städa ett visst rum eller område efter kartläggningen eller rita upp virtuella väggar eller förbjudna områden där den inte får gå in. Det kan vara särskilt användbart om det finns små eller ömtåliga föremål eller lösa kablar på golvet eller hängande gardiner.De två borstarna på kanten sopar längs väggar och föremål för att samla damm och skräp i mitten där det sugs upp, tack vare den starka borstlösa motorn på 2000 pa.

Sensorerna känner av när det finns en vägg, ett hinder eller en nivåskillnad (trappa). När den är klar eller när batteriet tar slut tar den sig automatiskt tillbaka till laddaren för att ladda batteriet så att den alltid är redo för nästa jobb.Robotdammsugaren har ett HEPA-filter som tar bort alla fina partiklar ur luften, vilket minskar risken för allergiska besvär.

Med det kraftfulla litiumjonbatteriet kan robotdammsugaren användas utan avbrott i 150 minuter. Tack vare den stora dammbehållaren på 600 ml behöver den inte tömmas lika ofta som de flesta andra.Du kan ställa in ett dagligt eller veckorengöringsschema eller skicka den direkt till en specifik plats i hemmet.

Dammsugaren levereras även med en fjärrkontroll för enkel direktstyrning. Genom att kombinera den med andra smarta produkter i Nedis SmartLife-app kan du även ställa in automatisering, så att dammsugaren automatiskt börjar städa när du har lämnat hemmet eller släckt ljuset på natten.Egenskaper• 3-i-1-robotdammsugare sopning, dammsugning och moppning• Innehåller både en dammbehållare och vattentank• Lasernavigering i kombination med ett gyroskop av militärstandard för mycket exakt kartläggning och rengöring• Läser av och delar automatiskt in området i separata rum, som alla visas i den kostnadsfria Nedis SmartLife-appen• Stöd i appen för justering av rum samt för att rita virtuella väggar eller förbjudna områden• Peka och gå peka på kartan exakt där du vill rengöra• Flera rengöringslägen- AUTO-läge för allmän rengöring- Edge-läge för kantrengöring- Punktläge för specifik rengöring av små ytor• Två kantborstar som rengör i hörnen och samlar ihop allt skräp• Inbyggda avancerade sensorer gör det enkelt att undvika hinder och fall vid nivåskillnader• Den tar sig över trösklar på upp till 15 mm och kan därför enkelt ta sig förbi hinder som dörrkarmar och förflytta sig från rum till rum under städningen• Den starka borstlösa motorn på 2 000 pa suger upp allt från alla golv eller mattor• Rengör i upp till 150 minuter (xx m2) på en enda laddning tack vare det laddningsbara batteriet på 3 200 mAh• Konstruktionen med låg profil gör att den kan rengöra under de flesta möbler och i trånga utrymmen• 3-lagers dammfiltrering fångar upp till 99.5% av små dammkvalster, partiklar och allergener• Stor dammbehållare som rymmer 600 ml och vattentank på 350 ml gör att den inte behöver tömmas så ofta• Stöd för röststyrning tillsammans med Google Assistant och Amazon Alexa• Dammsugaren återvänder automatiskt till laddaren när den är klar eller när batteriet är tomt .

Se även andra produkter från Dammsugare Rengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter