Sidan innehåller annonslänkar

Neato Robotics Botvac D8

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det självklara valet för städning.Man kan inte använda cirklar för att städa hörn. Därför introducerade Neato designen med D-form till branschen för över 15 år sedan.

Denna D-form gör det möjligt att ha en borste precis på kanten av dammsugaren, istället för mellan hjulen som på runda robotar. Resultatet? Denna D-form innehåller också en extra stor smutsbehållare som rymmer mer under en städning.

Resultatet? Rengöring från hörn till hörn och kant till kant på kort tid. Neato D8 har 30%+ längre drifttid än D4.

Det betyder 100* minuters rengöring på en enda laddning. Om din robot behöver mer tid för att avsluta en lång rengöring, laddas den automatiskt och återupptar rengöringen från den plats där den slutade för att slutföra jobbet.

Du behöver inte vara barnvakt åt din robot när den städar – med Neato kan du låta den sköta sig själv. Den kraftfulla prestanda du har förväntat dig från Neato fortsätter med D8.

Kombinerat med ett högpresterande filter som fångar upp till 99%* av allergener och dammpartiklar, är detta en vakuumdammsugare du vill använda varje dag. Växla från energibesparande Ekoläge för vanlig dammsugning till ett högpresterande Turboläge för områden som kräver extra kraftfull städning.

Neato D8 använder LaserSmart som drivs av LIDAR, samma teknik som finns i självkörande fordon, för att kartlägga och navigera i ditt hem med precision, även i mörka platser som under möbler. Med hjälp av lasrar för att förstå var den är i ditt hem rengör Neato metodiskt från rum till rum i raka linjer för en snabbare rengöring, vilket ger dina mattor det tillfredsställande utseendet av att just ha dammsugits.

Orolig för trapporna? Det behöver du inte vara med Neato. Fallsensorer upptäcker automatiskt trappor för att undvika att falla ner för dem och fortsätter att lära sig din planritning när du använder den.

Rengör på några minuter med Neatos problemfria, Bluetooth-aktiverade installation. Använd MyNeato-appen för att skapa förbjudna zoner för att definiera områden som din robot ska undvika som ditt husdjurs matplats och schemalägg Rutiner för att rengöra när du vill.

Det är en upplevelse som gör Neato till det självklara valet för städning.testat i interna laboratorierDu har oss i din hörna.Med sin D-formade design når Neatos robotdammsugare smuts där runda robotar inte kan – i hörn och längs väggar. Neatos D-form kombinerat med LaserSmart-teknik kartlägger, navigerar och städar ditt hem med millimeterprecision, till och med i mörker (och under möbler).Stor borste och dammbehållare.

Enorm skillnad.Städa med en kombo-spiralborste som är upp till 70 % större än på runda robotar. Den fungerar effektivt på alla golv och mattor – så den är toppen för alla hem.

Neatos stora dammbehållare på 0,7 liter betyder att den inte måste tömmas lika ofta.Extra kraft för större jobb.Neato D8 har upp till 100 minuters drifttid, men om din robot behöver mer kraft för att avsluta en lång rengöring, kan din robot ladda sig automatiskt och sedan återuppta och slutföra jobbet.Fånga upp allergener. Andas fritt.Din robot suger upp massor av damm och skräp.

Det högpresterande filtret är skapat för att ta fånga upp sånt som får oss att nysa och få klåda, och tar hand om upp till 99 % av allergener.*Bekvämlighet i din handflata.Fjärrstyr din robot med MyNeato-appen. Schemalägg rengöring med Rutiner och skapa virtuella förbjudna zoner för att definiera områden du vill att din robot ska undvika.Bättre med tiden.Teknik förbättras med tiden, och det ska din robot också göra.

Det är därför vi skickar regelbundna mjukvaruuppdateringar för nya funktioner genom molnet, så livslängden för din investering förlängs.Växla mellan eko- och turboläge.För extra krävande områden växlar du bara till turboläge för att få en djuprengöring med extra uppsamling. Det gör att sugkraften ökar och att spiral kombinationsborsten blir snabbare, så den kommer åt alla springor och skrevor.*testat i interna laboratorier .

Dammsugare Rengöring från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Philips FC9330/09 PowerPro - Röd

Dammsugare Rengöring från Philips

Visa produkter inom Dammsugare Rengöring från Philips.
Dreame L20 Ultra - Black

Dammsugare Rengöring från Dreame

Missa inga bra priser på Dammsugare Rengöring från Dreame.
Roborock S8 Pro Ultra Black

Dammsugare Rengöring från Roborock

Visa produkter inom Dammsugare Rengöring från Roborock.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024