Sidan innehåller annonslänkar

Dreame X40 Ultra

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dreame X40 UltraRobotdammsugare med auto-dockningsstation.Intelligent städteknologi – förlängd mopp och sidoborste. Kraftfull dammsugning och noggrann moppning.

Dreame X40 Ultra robotdammsugare levererar enastående dammsugning och moppning med 12 000Pa i sugkraft och en automatisk mopp- och sidoborstförlängare. Njut av 75 dagar automatiserad städning tack vare auto-dockningsstationen.

Automatisk förlängning och lyft av sidoborste. Moppförlängningsteknik.

Automatisk mopprengöring. Kraftfull 12,000Pa sugkraft.

Intelligent navigationssystem – LDS, RGB-kamera, AI, 3D-strukturerat ljus. Dreame X40 Ultra robotdammsugare med en autodockningsstation levererar enastående rengöringsmöjligheter med 12 000Pa i sugkraft för effektiv rengöring på olika ytor.

Det kraftfulla 6,400mAh batteriet levererar en fulländad rengörinssession. Vid identifiering av mattor justeras sugkraften medan moppdukarna automatiskt lyfts.

X40 Ultra besitter nya innovationer - en förlängningsbar mopparm och sidoborste som dammsuger upp och rengör smuts under alla möbelkanter och golvhörn, medan de roterande moppdukarna skurar bort de envisaste fläckarna. Njut av 75 dagar automatiserad rengöring med X40 Ultras allt-i-ett-dockningsstation som tar hand om underhållet av robotdammsugaren och moppdynorna.

Stationen använder bland annat 70°C varmt vatten vid rengöring av mopparna och varm luft vid torkning. Med hjälp av en avancerad färgsensorteknik aktiveras en ny rengöringsprocess av moppdynorna om de inte anses hekt rena efter första tvätten.

X40 Ultras navigationssystem omfattar en LDS, RGB-kamera med AI och 3D-strukturerat ljus för effektiv rengöring, assisterad av OmniDirtTM Detection System och UltraSonic-teknologi för mattigenkänning. Styr X40 Ultra via Dreamehome-appen eller de kompatibla röstassistenterna Alexa, Siri eller Google Home för att anpassa rengöringen efter hemmets behov.Spara tid, städa smartare!Dreame X40 Ultra är en kraftfull och intelligent robotdammsugaren med en sugkraft på 12 000Pa som effektivt avlägsnar smuts och skräp på golv och mattor

Med intelligenta tekniker upptäcker den automatiskt mattor och ökar sugkraften för djup rengöring. Utrustad med ett starkt 6 400mAh batteri möjliggör den omfattande städning av hela hemmet.

Förlängningsbar mopp och sidoborste för förbättrat täckningsområde.Njut av en automatiserad städupplevelse med X40 Ultra som är utrustad med en förlängningsbar och lyftbar mopparm och sidoborste. Med banbrytande teknologi sträcks automatisk robotens högra mopp ut för att säkerställa noggrann rengöring i hörn och längs golvlister.

Utrustad med två roterande moppdynor som applicerar nedåtriktat tryck, tar roboten effektivt itu med envisa fläckar. Vid identifiering av mattor lyfts mopparna automatiskt upp (10,5mm) för att minska risken av att mattor utsätts för fukt.X40 Ultras flexibla sidoborste åker ut från roboten och förbättrar städningen vid väggar i rät vinkel, hörn, under möbelkanter och längs golvlister.

Dess 10 mm lyftbara borströrelse säkerställer att borsten inte dras i fläckar av blöt konsistens, vilket är idealiskt för noggrann mattrengöring. Robotdammsugarens huvudborste är tillverkad av anti-trassel tri-cut gummi.

Med tre uppsättningar av säkerhetsdesignade skärhuvuden förstör huvudborsten automatiskt hårstrån som trasslat in sig i borsten, vilket eliminerar behovet av manuell hårborttagning. Komplett underhållning med intelligent auto-dockningsstation.

X40 Ultra erbjuder upp till 75 dagar av helautomatiserad dammsugning och moppning med sin allt-i-ett-dockningsstation. Efter en städrutt tömmer robotdammsugaren automatiskt sin 300 ml dammbehållare i stationens 3,2 liters dammpåse och fyller på sin 80 ml vattenbehållare från stationens 4,5 liters rena vattentank.

Den smarta dockningsstationen rengör mopparna med 70°C varmt vatten för att sedan torka dem med varm luft för att förhindra odörer och mögelbildning. Dockningsstationen är utrustad med en intelligent färgsensorteknik som analyserar smutsnivån från mopprengöringen med syftet att automatiskt inleda en extra rengöringsomgång för att säkerställa så att mopparna blir helt rena.

Auto-dockningsstationens platta städas automatiskt tack vare den självrengörande tvättbrädetekniken. Njut av en bekymmersfri rengöring med X40 Ultra och dess intelligenta allt-i-ett-dockningsstation.

Intelligent navigationssystem tar städningen till nya höjder. Navigationssystemet på den intelligenta X40 Ultra består av LDS, .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024