Dreame sladdlös skaftdammsugare P10 Pro

Jämför produkt Dreame sladdlös skaftdammsugare P10 Pro online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dreame sladdlös skaftdammsugare P10 Pro i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Dreame P10 Pro ger en kraftfull städning - med tillkommande tillbehör kommer man åt överallt och det går att växla mellan skaft- och handdammsugare. Den lätta och stilrena designen gör att man utan svårigheter kan städa länge samt på högre höjder utan problem.

P10 har även en LED-display med färg på ovansidan som gör det enkelt att hålla koll på olika indikationer så som batteritid, inställning eller låsa på-knappen för att släppa fingrarna fria under dammsugning. Överlägsen prestandaDreame vars varumärke präglas av noggrannhet och innovativt bygga produkter som förbättrar livskvalitén och vardagen så har självfallet P10 Pro en prestanda som sticker ut.

P10 besitter Dreames egengjorda SPACE borstlösa motor som uppnår 120,000 varv per minut och har en sugstyrka på 130AW. Skaftdammsugaren har även ett smart kylsystem som skapar ett konsekvent luftutflöde för att avleda värme, denna funktion säkerhetsställer optimal drift av motorn och batteripaketet.

P10 Pro drivs av 7 stycken 2500mAh batterier som gör att körtiden är upp till 60 minuter i eco-läget vilket innebär att P10 Pro kan städa länge och i stora hem utan problem!FiltreringDreame P10 har en filtreringskapacitet på 99.89%, och kan filtrera bort micropartiklar så små som 0.3μm vilket gör att den håller hemmamiljön fri från damm och mindre partiklar Filtreringskapaciteten är så hög för att P10 Pro filtrerar smutsen i 5 steg, HEPA filter, ett bomullsfilter som filtrerar mikropartiklar och skyddar HEPA.

Därefter åker smutsen vidare till Multi-cone cyklonen som separerar och trycker ned damm och förebygger blockering för därefter åka vidare till den cellulära filtreringen som ytterligare tar bort större partiklar som pollen. Sista steget är den initiala processen för att separera ännu större partiklar.

Dammbehållaren rymmer 0.5l och töms enklast med ett knapptryck och kan även den tvättas vid behov likaså gäller filter, rullborsten samt de andra avtagbara detaljerna.Flexibel och smidigDreame P10 Pro väger endast 1,63kg och kan omvandlas till en handdammsugare med tillkommande accessoarer, dessa egenskaper gör att P10 Pro är flexibel och smidig och gör vardagsstädning mycket enkel. De filter och tillbehör går även att tvätta utan problem.

De tillbehör som medföljs är en standard rullborste för de flesta underlag, en platt 2-i-1 borste för hörn och trånga utrymmen samt ett munstycke för kvalster som smidigast kan användas på möbler. För smidig förvaring medföljs det även ett golvstativ som gör det enkelt att försvara skaftdammsugaren i hemmet. .

Se även andra produkter från Dammsugare Rengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter