Dreame L10 Ultra Robotdammsugare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dreame L10 Ultra är den ultimata städhjälpen som ger dig mer tid. Robotdammsugare med självtömningsstation som tömmer men också rengör sig själv efter städning! Självtömningsstation för tömning, påfyllning, rengöring & torkningRoterande moppar och automatisk mopplyft Kraftfull dammsugning - 5300Pa sugkapacitet LiDAR navigering för precis kartläggning Smart app-kontroll och röststyrning L10 Ultra är en robotdammsugare som gör din städning nästan helt automatisk, med tillkommande självtömningsstation blir städningen nästan helt självgående

L10 Ultra dammsuger, moppar, tömmer, rengör och torkar moppdukarna samt fyller på vattentanken efter att städningen är avklarad. Med den uppdaterade sugkapacitet som uppnår hela 5300Pa dammsuger L10 Ultra upp smuts och damm från djupet i mattor och springor genom att justera sugkraften där det behövs en extra boost.

Som om det inte vore nog, L10 Ultra kombinerar de senaste innovationerna även när det kommer till moppningen – robotdammsugaren använder sig av en roterande moppteknik samt en automatisk mopplyft vilket innebär att du inte behöver ta bort moppdukarna under städning. L10 Ultra kommer uppmärksamma om den närmar sig en matta och lyfta upp mopparna.

Ultra självtömningsstation Det som utmärker denna modell är självtömningsstationen. I upp till 60 dagar är L10 Ultra nästan helt självgående.

Självtömningsstationen består av tre olika behållare, en dammsugarpåse på 3 liter som rymmer upp till 60 dagars damm, en vattenbehållare med rent vatten på 2,5 liter vilket motsvarar en städyta på 200 m2 samt en smutsig vattentank på 2,5 liter. När L10 Ultra städat klart åker robotdammugaren till stationen för att tömma dammbehållaren, fylla på vattentanken samt rengöra sina moppdukar för att sedan avsluta torkning av mopparna med varmluft – allt för att minska odörer.

Självtömningsstationen är nästintill underhållsfri i upp till 60 dagar med visst undantag att vattentanken kan behöva fyllas på eller tömmas. L10 Ultra är av den anledningen alltid påfylld och redo att börja städa.

Kraftfull och uppgraderad dammsugning L10 Ultra har en sugkapacitet som uppnår 5300Pa den förbättrade sugkapaciteten möjliggör att hår, smuts, damm och annat skräp är som bortblåst i kombination med den nya innovativa gummiborsten. L10 Ultra kan själv anpassa och justera sugkapaciteten baserat på underlaget och kan känna av om den närmar sig en matta, den kommer då automatiskt sätta igång mattboost och dammsuger på djupet för att fånga upp underliggande damm och smuts i mattor! Den nya gummiborsten förebygger att det inte blir något trassel eller igentäppning och förbättrar städningen oavsett underlag

Moppning på djupet Tack vare L10 Ultras moppningssystem med roterande moppar blir städningen fulländad. Denna funktion gör att intorkade fläckar inte längre är ett problem eftersom robotdammsugaren verkligen skrubbar golvet på grund av att den roterar 180 varv per minut.

L10 Ultra kan även automatisk reglera vattenutförseln så att rätt mängd vatten utmäts på känsligare golv och ytor. L10 Ultra har ett ständigt tryck på moppen för att på bästa möjligt sätt få bort ingrodda och torkade fläckar.

En uppgradering från tidigare modeller är att L10 ultra även har en automatisk mopplyft vilket resulterar i att robotdammsugaren kommer automatiskt att lyfta upp moppen när den känner av en matta. Mopplyften gör att städningen blir kontinuerlig utan avbrott eftersom den automatiskt lyfter moppen när den känner av mattan(mopparna kan lyftas upp till 7mm) – allt för att städningen ska bli så effektiv som möjligt! Efter städning åker robotdammsugaren till tömningsstationen för att få moppdukarna rengjorda och torkade med varmluft, allt för att undvika odörer

Navigering med precision Med LiDAR navigering kan L10 Ultra läsa av ditt hem på nolltid. Tack vare den uppgraderade LiDAR navigeringen och SLAM algoritmen genererar L10 Ultra en smart och redigerbar 3D-karta och planerar den mest effektiva rengöringsrutten.

L10 Ultra tillåter dig att spara upp till 3 detaljerade kartor som du får tillgång i appen. På grund av dess förmåga att läsa av hemmet städar L10 Ultra hemmet med precision och är så pass intelligent att den har ett bra hinderigenkännande och håller sig därmed borta från trubbel.

L10 Ultra kan även ta sig över trösklar som är 20mm, detta gör att robotdammsugaren kan städa sig igenom hemmet rum för rum utan några problem. Fullständig app-kontroll och röststyrning Skapa en ännu mer anpassad rengöringsupplevelse genom MiHome-appen och skräddarsy din städning så att den passar ditt hem och schema.

Finjustera enkelt din robots inställningar och rengöringsrutin med hjälp av 3D-kartan och intuitiva funktioner i appen. Här kan du även få en överblick och skapa flera kartor för flervånings .

Dammsugare Rengöring från andra varumärken

Dreame X40 Ultra

Dammsugare Rengöring från Dreame

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Dreame.
Philips PowerPro FC8241/09

Dammsugare Rengöring från Philips

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Philips.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024