Sidan innehåller annonslänkar

Andersson VMC-W3000 Dammsugare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Andersson VMC-W3000 DammsugareAndersson VMC-W3000 är en tystgående dammsugare som är utrustad med en mängd funktioner som gör dammsugningen till en behaglig upplevelse. Med en ljudnivå på endast 64 decibel slipper du onödigt buller.

Trots det låga ljudet presterar dammsugaren väl. Den är utrustad med ett HEPA 13-filter som fångar upp till 99,9% av dammpartiklar, pollen och allergener, vilket resulterar i renare och friskare luft i ditt hem.

Dessutom har dammsugaren justerbar hastighetskontroll, vilket ger dig möjlighet att anpassa sugkraften efter dina specifika behov.Dammsugare med ställbar sugeffektJusterbar sugeffekt med fyra olika lägen. Du kan enkelt välja önskat läge genom att använda den digitala displayen som visar en siffra från 1 till 4.

Det lägsta värdet ger en lägre sugeffekt och resulterar i ett tystare arbetsläge, medan 4 ger den högsta sugeffekten för maximal prestanda. Fjärrkontroll på handtagetFör att göra användningen ännu mer bekväm har Andersson VMC-W3000 också en praktisk fjärrkontroll som är placerad på handtaget.

Med fjärrkontrollen kan du enkelt justera sugeffekten och starta eller stänga av dammsugaren utan att behöva böja dig. Om du föredrar det går det även att starta och stänga av VMC-W3000 med den stora knappen som sitter på ovansidan av dammsugaren.

Stor arbetsradieHar en imponerande arbetsradie med en lång 9 meters sladd. Sladdvindan är självindragande, vilket gör det enkelt att rulla in sladden med bara en enkel knapptryckning.

Dessutom finns en stor knapp placerad på toppen av dammsugaren som du enkelt kan trycka på med foten.HEPA 13-filterFör att se till att ditt hem alltid är rent och fräscht har dammsugaren utrustats med ett effektivt HEPA 13-filter. Detta filter kan fånga upp till 99,9% av alla dammpartiklar och bakterier, vilket är idealiskt för personer med allergier och för att upprätthålla en ren och hälsosam inomhusmiljö.Fyra extra munstyckenDammsugaren kommer med fyra extra munstycken som gör den ännu mer mångsidig.

Förutom det vanliga golvmunstycket som passar för alla typer av golv och mattor, får du även möbelborste, dammmunstycke, spaltmunstycke, parkettborste och en praktisk hållare för borstarna. Dessa olika munstycken gör det enklare att rengöra olika ytor och områden i ditt hem. .

Dammsugare Rengöring från andra varumärken

Philips PowerPro FC8241/09

Dammsugare Rengöring från Philips

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Philips.
Dreame X40 Ultra

Dammsugare Rengöring från Dreame

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Dreame.
Roborock S8 MaxV Ultra - Black

Dammsugare Rengöring från Roborock robotdammsugare

Missa inga bra priser på Dammsugare Rengöring från Roborock robotdammsugare.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024