Sidan innehåller annonslänkar

Andersson VMC-W3000 Dammsugare

Jämför produkt Andersson VMC-W3000 Dammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Andersson VMC-W3000 Dammsugare i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Andersson VMC-W3000 DammsugareAndersson VMC-W3000 är en tystgående dammsugare som är utrustad med en mängd funktioner som gör dammsugningen till en behaglig upplevelse. Med en ljudnivå på endast 64 decibel slipper du onödigt buller.

Trots det låga ljudet presterar dammsugaren väl. Den är utrustad med ett HEPA 13-filter som fångar upp till 99,9% av dammpartiklar, pollen och allergener, vilket resulterar i renare och friskare luft i ditt hem.

Dessutom har dammsugaren justerbar hastighetskontroll, vilket ger dig möjlighet att anpassa sugkraften efter dina specifika behov.Dammsugare med ställbar sugeffektJusterbar sugeffekt med fyra olika lägen. Du kan enkelt välja önskat läge genom att använda den digitala displayen som visar en siffra från 1 till 4.

Det lägsta värdet ger en lägre sugeffekt och resulterar i ett tystare arbetsläge, medan 4 ger den högsta sugeffekten för maximal prestanda. Fjärrkontroll på handtagetFör att göra användningen ännu mer bekväm har Andersson VMC-W3000 också en praktisk fjärrkontroll som är placerad på handtaget.

Med fjärrkontrollen kan du enkelt justera sugeffekten och starta eller stänga av dammsugaren utan att behöva böja dig. Om du föredrar det går det även att starta och stänga av VMC-W3000 med den stora knappen som sitter på ovansidan av dammsugaren.

Stor arbetsradieHar en imponerande arbetsradie med en lång 9 meters sladd. Sladdvindan är självindragande, vilket gör det enkelt att rulla in sladden med bara en enkel knapptryckning.

Dessutom finns en stor knapp placerad på toppen av dammsugaren som du enkelt kan trycka på med foten.HEPA 13-filterFör att se till att ditt hem alltid är rent och fräscht har dammsugaren utrustats med ett effektivt HEPA 13-filter. Detta filter kan fånga upp till 99,9% av alla dammpartiklar och bakterier, vilket är idealiskt för personer med allergier och för att upprätthålla en ren och hälsosam inomhusmiljö.Fyra extra munstyckenDammsugaren kommer med fyra extra munstycken som gör den ännu mer mångsidig.

Förutom det vanliga golvmunstycket som passar för alla typer av golv och mattor, får du även möbelborste, dammmunstycke, spaltmunstycke, parkettborste och en praktisk hållare för borstarna. Dessa olika munstycken gör det enklare att rengöra olika ytor och områden i ditt hem. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dammsugare Rengöring från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Xiaomi Robot Vacuum X10

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Xiaomi.
Upp till 37% rabatt
Viomi Alpha S9 - Svart

Dammsugare Rengöring från Viomi

Missa inga bra priser på Dammsugare Rengöring från Viomi.
Upp till 39% rabatt
Neato D10 - Intelligent Robotdammsugare

Dammsugare Rengöring från Neato

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Neato.
Upp till 38% rabatt
Wilfa Innovac Sensor

Dammsugare Rengöring från Wilfa

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Wilfa.
Upp till 25% rabatt
Philips SpeedPro Sladdlös Handdammsugare FC6726/01

Dammsugare Rengöring från Philips

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Philips.
Upp till 32% rabatt
Roborock Q7 Max Black

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se produkter inom Dammsugare Rengöring från Roborock.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023