Catsson Int Group LTD

Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är du en tidigare plattformsgamer som bara älskar allt som har med Super Mario att göra? Se till att förvåna dina vänner riktigt ordentligt nästa maskeradfest när du kommer ridandes på en livs levande Yoshi! Tro oss, har du en fröken Peach på festen kommer kärleken slå in på ett ögonblick när hon väl ser dig och Yoshi ridandes.

Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Maskeraddräkt är en uppblåsbar Super Mario-baserad maskeraddräkt där du ser ut som en ryttare. Själva dräkten efterliknar karaktären Yoshi från Nintendos Super Mario och genom att du kliver i dräkten ser det ut som att du rider på honom. På dräkten finns en liten fläkt som håller dräkten uppblåst.

  • Material: 100% polyester
  • Inkluderar: Maskeraddräkt med fastsatta blå hängslen och fejkben samt röd hatt
  • Drivs av4 x AA-batterier (ingår EJ), batterierna räcker i ca 4 timmar
  • Finns i storlek: One size (unisex, vuxenstorlek)
  • T-shirt, mustasch och skor ingår ej

Jämför produkt Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 47704-1
Visa fler