Leg Avenue Europe

Törnrosa Kort Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är du en riktig tröttmössa som utan problem skulle kunna sova i 100 år? Då ska du självfallet klä ut dig till Törnrosa nästa maskerad! Du får vara en urtjusig prinsessa, och om du somnar på festen är det helt okej, för alla gillar personer som tar sin utklädnad på allvar!

Törnrosa Kort Deluxe Maskeraddräkt innehåller klänning, halsband och krona i polyester. Finns i storlekarnaX-Small, Small och Medium. Övriga kläder medföljer ej.

  • Storlekar: X-Small, Small och Medium
  • Material: Polyester
  • Inkl. Klänning, halsband och krona
  • Övrigaplagg medföljer ej

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Törnrosa Kort Deluxe Maskeraddräkt - X-Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Törnrosa Kort Deluxe Maskeraddräkt - X-Small i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 57772-1
Visa fler