Varmilo VEM109 Summit R2 V2 Full-Size/White LED/USB-C/PBT/EC Rose

Jämför produkt Varmilo VEM109 Summit R2 V2 Full-Size/White LED/USB-C/PBT/EC Rose online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Varmilo VEM109 Summit R2 V2 Full-Size/White LED/USB-C/PBT/EC Rose i kategorin Custom Keyboards här hos oss.

Produktinformation

Nu kommer en efterlängtad uppdatering på Varmilos tangentbord!Varmilos V2 tangentbord är ett högkvalitativt gaming-tangentbord med en unik och elegant design Tangenterna i PBT-plast av hög kvalitet ger en mycket bättre känsla och hållbarhet och tar användarupplevelsen till en helt ny nivå.

Type-C-porten, trevägskabelföringen och det justerbara stödet gör det här tangentbordet ännu mer funktionellt och bekvämt att använda. TYPECOOL-mekanismen garanterar tysta och mjuka tangenttryckningar för en roligare skrivupplevelse.Oavsett du behöver ett tangentbord till arbetet eller för spelandet finns det inte mycket som kan slå ett tangentbord från Varmilo.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter