Glorious GMMK Pro 75% Barebone ISO - Black Slate

Beställ Glorious GMMK Pro 75% Barebone ISO - Black Slate på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Glorious GMMK Pro 75% Barebone ISO - Black Slate inom kategorin Custom Keyboards.

Produktinformation

GMMK PRO är ett Ultra Premium 75% Layout, ”Gasket-Mounted” modulärt mekaniskt gamingtangentbord.Det här tangentbordet är en praktpjäs för design och teknik. GMMK PRO är avsedd för entusiaster, gamers och e-sport proffs med uppskattning av kvalitet och har utformats med omtanke för en unik ren akustisk och haptisk skrivupplevelse.Detta tangentbord är full av alla funktioner du kan drömma om.

Glorious patenterade helt modulära design gör att du enkelt kan byta valfri brytare i din arsenal. ”Gasket-Mounted” kretskort med 5-stift i söderläge uttag ger nästan perfekt ljudisolering.

En programmerbar ratt, 16,8 miljoner per tangent RGB och Glorious förstklassiga inskruvade GOAT-stabilisatorer lyfter till nästa nivå - allt drivs av en kraftfull 32-bitars ARM-processor. Detta tangentbord fungerar direkt ur lådan med lättanvända "Glorious Core" -programvara och är kompatibel med QMK / VIA-programvara med öppen källkod.Vackert och hållbart, allt detta ingår i ett estetiskt snyggt chassi, var och en CNC-bearbetad och graverad av högkvalitativt aluminium.

Signaturpaneler i sidobelysning gör att den lyser.Detta tangentbord är verkligen i en egen liga.Enbart barebone. Switchar och keycaps köps separat. .

Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter