Produktinformation

Uppdaterade Smarthub II från Futurehome, nu med snabbare processor, längre räckvidd och dubblerat minnes- och lagringskapacitet! Samlar alla dina smarta enheter på ett ställe Smarthub II kommunicerar med Z-wave- och Zigbee-protokollet till alla sensorer och enheter i hemmet.

Ansluts till hemnätverket och låter alla enheter och sensorer prata med varandra och tillhörande webb- och mobilappar. På så sätt kan du styra alla dina smarta enheter på ett ställe. .

Controllers från andra varumärken

Futurehome Smarthub Smarta hem-controller

Controllers från Futurehome

Missa inga bra priser på Controllers från Futurehome.
Fibaro Home Center 3 Smarta hem-controller

Controllers från Fibaro

Utforska allt inom Controllers från Fibaro.

Se gärna också

Futurehome Smarthub Smarta hem-controller

Samla alla dina smarta enheter på ett ställe! Futurehome Smarthub kommunicerar med Z-wave- och Zigbee-protokollet till alla sensorer och enheter i hemmet. Ansluts till hemnätverket och låter alla enheter och sensorer prata med varandra och tillhörande webb- och mobilappar. På så sätt kan du styra alla dina smarta enheter på ett ställe.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024