Futurehome Smarthub II Smarta hem-controller

Jämför produkt Futurehome Smarthub II Smarta hem-controller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Futurehome Smarthub II Smarta hem-controller i kategorin Controllers här hos oss.

Produktinformation

Uppdaterade Smarthub II från Futurehome, nu med snabbare processor, längre räckvidd och dubblerat minnes- och lagringskapacitet! Samlar alla dina smarta enheter på ett ställe Smarthub II kommunicerar med Z-wave- och Zigbee-protokollet till alla sensorer och enheter i hemmet.

Ansluts till hemnätverket och låter alla enheter och sensorer prata med varandra och tillhörande webb- och mobilappar. På så sätt kan du styra alla dina smarta enheter på ett ställe. .

Se gärna också

Razberry 2 Z-wave-controller

Raspberry Pi-HAT som gör enkortsdatorn till en Z-wave-controller. Har en starkare antenn än föregångaren. Ansluts till GPIO-stiften. Färdigutvecklat system (baserat på Raspbian) finns att ladda ned från razberry.z-wave.me. Där finns även länkar till färdiga Android- och iOS-appar för att styra Z-wave-system med Razberry. På samma sida finns även dokumentation och ett SDK för alla utvecklare som vill vara med i att ta fram framtidens Z-wave-produkter. Raspberry Pi ingår ej. Kompatibel med Raspberry Pi Model B, Pi Model B+, Pi 2 Model B samt Pi 3 Model B.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Controllers

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter