Sidan innehåller annonslänkar

Athom Homey Pro (Early 2023)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Athom Homey Pro är en smarta hem-controller som sammankopplar hela hemmets smarta hem-enheter, tjänster och ekosystem. Stöd för åtta populära system som Wi-fi, Zigbee, Z-Wave Plus, Matter och Thread, m.m.

Skapa kraftfulla automationer och styr dina enheter på en mängd olika sätt. Homey Pro är kompatibel med över 50 000 enheter från över 1000 olika varumärken. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fibaro Home Center 3 Smarta hem-controller

Fibaro Home Center 3 är den mest avancerade och kraftiga smarta-hemcontrollern hittills och bygger på över 10 års erfarenhet från Fibaro. Stabil drift och oändliga möjligheter med scener och schemaläggningar tack vare en fyrkärnig processor på 1,2 GHz, hela 2 GB arbetsminne och en ökad Z-wave-räckvidd upp till 150 m. Integrerat stöd för Z-wave, wifi samt BLE. Ytterligare stöd för Zigbee-enheter via en Zigbee-gateway som Philips Hue Bridge. Röststyrning av hela hemmet tack vare stöd för både Google Assistant, Siri med Homekit samt Amazon Alexa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024