Sidan innehåller annonslänkar

Hyte Y60 Midi Tower - Black/Black / PCI-e 4.0 / Panoramic Glass View

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Varför skapades Y60? - Ett nytt PC-bygge ska kännas nytt- 3-delat panoramaglas ger 3 gånger mer tillfredsställande borttagning av plastfolie!- Vi vet hur mycket du nyss spenderade på GPUn, så vi slängde med en riserkabel- Bottenkylningen håller värmen lägre än en delvis molnig dag med en lätt bris när du är utan jackaProduktegenskaperPanoramautsiktIngen hörnpelare Y60 har en 3-delad panoramadesign av härdat glas för den ultimata foto- och visningspotentialen.

Se ditt bygge som det var tänkt att ses från vänster eller höger sida av ditt skrivbord genom en enkel vändning. Vertikalt monterad GPUVarför skulle du vilja se ditt grafikkort på något annat sätt?Inkluderad PCIE 4.0 Riser-kabelEn skyddande kapsel för risekabeln integreras snyggt i chassit, vilket möjliggör halvhöjds PCIE-kort bakom det vertikala grafikkortet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024