Sidan innehåller annonslänkar

Beställ CSFG Crow - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CSFG Crow - Vit inom kategorin Chassi.

Produktinformation

The CrowThe Crow är ett vägghängt ATX chassi byggt för vattenkylning, av entusiaster för entusiaster. De mest unika funktionerna är dess vägghängda design som ser till att hålla chassit tätt intill väggen, de högkvalitativa materialvalen i form av tjock CNC-fräst och laserskuren aluminium samt härdat glas.

Den vägghängda tunna men öppna designen medger en väldigt låg grad av dammansamling vilket tar bort behovet av dammfilter. Den öppna lösningen gör också att hela rummet chassit placerar i blir en del av kylningen och luftflödet.

Designen på chassit följer ett tydligt och strikt formspråk med raka linjer som bryts av med de rundade hörnen och cylinderformade distanserna för det härdade glaset. Hela konceptet gör det enkelt för entusiaster att skapa ett konstverk där kvalitet genomsyrar hela konstruktionen, allt ifrån de CNC-frästa aluminium distanserna för moderkortet till de större hållarna för nätaggregatet och grafikkortet.

Med hjälp av välplacerade genomskärningar blir det enkelt att få till en bra kabelhantering som ett riktigt proffs. För att förenkla rör och slangdragning vid olika typer av grafikkort har grafikkortshållaren och grafikkortsstödet gjorts justerbart för att till stor del kunna anpassa grafikkortets placering vertikalt, allt för att just ditt konstverk ska bli precis som du vill ha det.

På baksidan av chassit finns där möjligheter att både dölja dina lagringsenheter, fläktkontroller, RGB-kontroller, USB-hubbar samt kabeldragningen. Allt för att för att ge dig de bästa möjligheterna att förverkliga ditt eget konstverk.Med ett 4 mm tjockt fönster av härdat glas på distanser i sandad och anodiserad aluminium kommer varje detalj i ditt konstverk att synas och samtidigt skydda de känsliga komponenterna från långa fingrar och vilda VR-rörelser.

Med ditt konstverk väl uppe på väggen så sparar du gott om plats för annat på ditt skrivbord eller mer välbehövligt utrymme på golvet under det samtidigt som du kan njuta av ditt konstverk. Du kan även känna dig trygg med att varje detalj är skapad med omsorg inom EU under goda arbetsförhållanden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter