Sidan innehåller annonslänkar

Corsair iCUE 5000D RGB Airflow / TG / Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

CORSAIR 5000D RGB AIRFLOW – True White är ett ATX-chassi i mid-tower-klassen med högt luftflöde och fantastisk kylning. En frontpanel av stål och tre inkluderade vita CORSAIR AF120 RGB ELITE-fläktar med AirGuide-teknik ger bästa tänkbara luftflöde genom chassit.

Styr RGB-belysning på upp till sex fläktar med den medföljande styrenheten Lighting Node PRO och den kraftfulla programvaran CORSAIR iCUE.• Det prisbelönta chassit 5000D RGB AIRFLOW ger dig fantastisk färdigmonterad kylning och RGB-belysning för ditt nya bygge, tack vare tre AF120 RGB ELITE PWM-fläktar och styrenheten iCUE Lighting Node PRO RGB.• Ett rymligt chassi med plats för upp till 12 fläktar på 120 mm eller fyra fläktar på 140 mm, tillsammans med flera kylare - däribland en på 360 mm framtill och en 360 mm stor push/pull-modell i chassitaket.• Stöder de senaste grafikkorten med utrymme för en 420 mm lång GPU och två ytterligare 120 mm-fläktfack på nätaggregatets hölje, vilket ger direkt luftflöde till ditt grafikkort.• AF120 RGB ELITE-fläktar ger dig kraftfullt luftflöde på upp till 2 100 varv/min och 65,57 CFM. Dessutom är fläktarna byggda med CORSAIR AirGuide-teknik, vilket ger dig bättre kylning genom ökat statiskt tryck och fokuserat luftflöde.• Dina anslutningar är inom bekvämt räckhåll, inklusive en USB 3.2 Gen 2 Type-C -port, två USB 3.2 Gen 1 Type A-portar och ett kombinerat ljud-/mikrofonuttag.• En optimerad frontpanel i stål ger kraftfullt luftflöde till ditt system för maximal kylning.• Styr och synkronisera din RGB-belysning för upp till sex fläktar med iCUE Lighting Node PRO och programvaran CORSAIR iCUE.• Gör det både enkelt och snabbt att dra dina större kablar genom en enda kanal, med ett rymligt utrymme på 25 mm bakom moderkortet för alla dina kablar.• Visa upp dina komponenter och din RGB-belysning samtidigt som avtagbara front- och takpaneler gör det enkelt att installera komponenter och underhålla ditt bygge.• Rymmer upp till fyra SSDer på 2,5 tum och två mekaniska hårddiskar på 3,5 tum så att du har all lagring du behöver. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024