Sidan innehåller annonslänkar

ASUS AP201 PRIME TG - White Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

ASUS AP201 PRIME TGSatsa stort. Tänk smått.ASUS Prime AP201 Tempered Glass Version är ett snyggt 33-liters MicroATX-case med verktygsfria sidopaneler och ett kvasifilternät, med stöd för 360 mm-AIO-kylare, grafikkort med en längd på upp till 338 mm och standard-ATX-aggregat.Höjdpunkter• Briljant kompatibilitet kompatibel med 360 mm AIO CPU-kylare och RTX 30-seriens grafikkort• Quasi-filter metallnät Erbjuder speciell visuell effekt och bättre termisk prestanda• Front I/O Type-C Kompatibel med nuvarande avancerade Micro ATX-moderkort• Verktygsfri sidopanel Lätt att ta loss utan några verktyg• Expansivt kabelhanteringsutrymme 32 mm brett gör det enklare under "gör-det-själv-processen"Optimerad för kylningMed stöd för 280 och 360 mm radiatorer och upp till sex fläktar, är AP201 redo att hantera den termiska utmaning som högpresterande hårdvara medför.Avtagbart dammfilterDe två 120 mm fläktfästena i botten av AP201 inkluderar ett dammfilter som kan tas bort för enkel rengöring eller för att förbättra luftflödet ytterligare.Branschledande rumslig effektivitetTrots sin kompakta storlek stöder AP201 ATX vanliga 180 mm långa ATX-strömförsörjningar och grafikkort upp till 338 mm, anpassade vätskekylningsinställningar och en mängd olika lagringsenheter.Verktygsfria sidopanelerI stället för att du ska behöva trassla med skruvar eller gångjärn som kan krångla sitter båda sidopanelerna på AP201 fast med en enkel men säker klämmekanism.

Detta gör att de är enkla att ta loss när du vill komma åt insidan av chassiet, och öppnar sig inte av misstag.KabelhanteringAP201 har en förlängd moderkortsplåt med strategiskt placerade utskärningar och en 32 mm stor öppning så att byggare har gott om plats att stoppa undan kablar och ge sina byggen en ren estetik.Färgmatchade kablarAP201 kommer i svart eller vitt, och dess kablar är koordinerade för att matcha färgen på chassit för ett förstklassigt utseende och känsla.USB Type-C ® SupportFörutom två Type-A USB 3.2 Gen 1-portar har frontpanelen på AP201 även en Type-C-port som är klassad för USB 3.2 Gen 2. Kompatibla microATX ASUS-moderkort som TUF GAMING B760M-PLUS eller ROG STRIX B760-G kan använda denna port för att njuta av överföringshastigheter på upp till 10 Gbps. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024