Sidan innehåller annonslänkar

APNX C1 - ChromaFlair

Jämför produkt APNX C1 - ChromaFlair online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten APNX C1 - ChromaFlair i kategorin Chassi här hos oss.

Produktinformation

En ny eraC1 är ett högkvalitativt mid-tower ATX chassi som kombinerar snygg design, robust byggkvalitet och imponerande kylning. Enkel monteringPanelerna med quick-release gör montering och hantering till en enkel match.

Inuti chassit kan du enkelt skruva loss övre hållare för kylning vilket förenklar installation av AIO och fläktar.Prestanda och kylning direkt ur lådanUtrustad med högpresterande APNX fläktar, C1 håller dina komponenter kylda inuti den noggrant designade interiören. Intuitiv designFörbättra kylningen med en L-formad metallpanel i ett stycke med en stor meshyta som optimerar luftflödet fram och på sidan.

Det ligger i vårt DNA för design att följa förbättrad prestanda.Upplev FP1 från APNXDe inkluderade APNX FP1 fläktarna (front 140mm x 3, bak 120mm x1) erbjuder enastående kylning med upp till 74.6/86.9 CFM luftflöde i upp till 1.600/1.300 rpm. Tjockleken på 30mm presterar 30-50% bättre än 25mm fläktar.

Maximalt luftlödeSatsa på maximalt luftflöde med plats för upp till 11 fläktar. C1 har potential att hålla dina komponenter nerkylda även under hög press.

Designad för avancerade komponenterJa, C1 är underbar – men det är också ett kraftpaket som kan rymma de senaste GPUerna och de mest kraftfulla CPU-kylarna.Design som inspirerarAPNX C1 är ett konstverk. De diskreta linjerna, högkvalitativa touch och detaljerat hantverk är en fröjd för ögat. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Chassi från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
Lian Li V3000 Plus / TG / Svart

Chassi från Lian Li

Utforska allt inom Chassi från Lian Li.
Upp till 35% rabatt
HYTE Y40 Miditower - Black / Panoramic Glass Veil / included PCIe 4.0 riser cable / 2 included fans

Chassi från Hyte

Här har vi samlat Chassi från Hyte.
Upp till 33% rabatt
Corsair iCUE 5000D RGB Airflow / TG / Svart

Chassi från Corsair

Se vad Corsair har inom Chassi.
Upp till 23% rabatt
Phanteks NV5 + Phanteks 3-pack D30 120R fläktar

Chassi från Phanteks

Här har vi samlat Chassi från Phanteks.
Upp till 11% rabatt
Fractal Design Define 7 Compact / Tempered Glass - Light Tint

Chassi från Fractal Design

Se produkter inom Chassi från Fractal Design.
Hyte Y60 Kabinet

Chassi från Not applicable

Utforska allt inom Chassi från Not applicable.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023