Produkter från Catering

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Catering? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Catering. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Catering så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Catering

Hitta produkter inom kategorin Catering till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Catering.

Catering består i näringsverksamhet där mat framställs för omedelbar konsumtion på annat ställe än där framställningen sker. Denna tjänst förvärvas för företagsevenemang, bröllop, sociala evenemang etc. Cateringtjänsterna har egen meny och kan även skräddarsys enligt livsmedelspreferenser. Catering omfattas av Livsmedelslagen och skall kunna visa upp "Egenkontroll-program" och skall därefter granskas av kontrollmyndigheten. Det finns flera typer av catering. Mobil catering innebär att mat serveras direkt från ett fordon e.dyl. Detta är vanligt vid konserter utomhus, arbetsplatser m.m. Evenemangscatering innebär att mat som framställs i cateringföretagets lokaler transporteras för att konsumeras i en måltidslokal på annat ställe. Catering kan även erbjudas till privatpersoner och företag som får maten levererad till sina hem eller kontor. Leverans av färdiglagad mat till beställarens egna lokaler. Catering är även att "kocken kommer hem" till gästen för att laga en måltid. Många cateringfirmor hyr även ut glas, porslin och bestickDet är vanligt att cateringföretag även erbjuder serveringspersonal och tar hand om hela eventet eller arrangemanget.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Tratt med Sil