Sidan innehåller annonslänkar

Carport 17,25m² | Extra hög | Aluminiumstomme & kanalplasttak

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Carport 17,25 kvadratmeter Carport i stilren design som skyddar bilen från solljus och nederbörd. Taket är tillverkat av 8mm kanalplast i bronstonat utförande, vilket släpper igenom en liten mängd solljus.

Ramen är tillverkad i aluminium, med 6 ben för ökad stabilitet. Längs sidorna finns integrerade hängrännor.

Extra hög carport Denna modell carport har dimensionerna längd 575cm och bredd 300 cm. Lägsta höjden på undersidan av ytterkant är anpassad efter svenska förhållanden - 210cm, vilket gör att även långa personer kan gå under utan att riskera att slå i huvudet.

Nockhöjden är 237cm. Fötter för att skruva fast benen i t.ex plintar eller annat underlag medföljer.

De flesta liknande carports som säljs i Sverige har en lägre sidohöjd (185-195cm) vilket gör att en normallång svensk person med skor vid gång riskerar att slå i huvudet. Ramen i denna carport är tillverkad i huvudsak av 1.2 mm aluminiumprofil.

Många billiga carports av liknande typ använder klenare godstjocklek, tunnare (t.ex 6mm) kanalplast på taket, och/eller färre ben för att hålla nere priset. Detta gör dock att konstruktionen har betydligt sämre hållfasthet mot vind och snö, även om den ser liknande ut på bild.

Om godstjocklek på ramen eller tjockleken på kanalplasten inte framgår i produktbeskrivningen, är det stor risk att materialet är av en lägre dimension. Till skillnad från många andra carportar av denna typ, är Strömstad testad enligt EN 1991-1-32003+A12015 för snölast.

Carporten klarar en belastning på 210 kg. Om det kommer stora mängder snö, var noga att ta bort snön från taket.

Gratis hemleverans När du köper carport online på Outl1 bjuder vi på kostnadsfri hemleverans. Fotnot Bilen på bilderna ingår ej i köpet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024