Sidan innehåller annonslänkar

Millenium - The King Performance

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Schackdatorn för högsta komfort och efterfråganSchackdatorn för estetiker.Med en riktig träram och träbitar.Koncentrera dig på ditt spel! Här visas datorns rörelser samt hjälp eller misstag direkt på tavlan 81 lysdioder gör detta möjligt, genom att lysa upp ett fält på alla fyra kanterna.Design, komfort och mycket schackspelAnsluter till appar via ChessLinkChess960 integreratLär dig schack med The KingDesign, komfort och mycket kul schackspelMed sin klassiska, harmoniska design med 40 cm äkta träram är det här schackspelet perfekt för att spela hemma.

De handgjorda äkta träbitarna avrundar det tilltalande utseendet av hög kvalitet.King Performance har också ett särskilt bekvämt trycksensorkort. Bitarna kan därför ställas ner med knappt något tryck, vilket ger en extremt naturlig spelkänsla.Chess960 integreratFör första gången har den populära Chess960 -varianten integrerats i en schackdator med hjälp av de officiella FIDE-reglerna.

I denna variant är pjäserna placerade olika vid öppningen.Detta resulterar i nya utmaningar, eftersom inlärda mönster, t.ex. samma vissa öppningsrörelser, inte längre kan användas.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024