Sidan innehåller annonslänkar

Dune War for Arrakis Core Box (Eng)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dune War for ArrakisKämpa om kontrollen över Arrakis och dess värdefulla spiceArrakis är en död till synes ofruktbar ökenvärld, men här finns galaxens viktigaste resurs Spice. Utan Spice är rymdresor omöjliga och människorna blir små kluster på isolerade planeter.

Det adelshus som kontrollerar Arrakis och produktionen av Spice har stor makt. Kejsaren gav Arrakis till huset Atreides, men sedan konspirerade han för att ersätta dem med deras gamla rivaler, huset Harkonnen.

Baron Harkonnen krossade Atreides i en förrädisk attack och styr nu planeten med järnhand. Men Paul och Jessica, arvingar till huset Atreides, lever och gör uppror med hjälp av de formidabla Fremen, de mystiska invånarna på Arrakis karga vidder.Endast ett hus kommer att gå segrande ur den kommande striden, medan det andra kommer att gå förlorat i ökensanden.

Det är i denna dystra verklighet som spelarna kommer att hamna i Dune War for Arrakis.I detta asymmetriska strategispel kämpar spelarna om kontrollen över planeten, manövrerar trupper som Fremen, Fedaykin och de fruktade Sardaukar, samtidigt som de skickar Spice-skördare in i den djupa öknen och vågar utmana de stora Sandworms. Spelet har ett actiontärningssystem med många händelsekort som gör att spelarna kan återberätta Dune-sagan på olika sätt för varje genomspelning.Innehåll161 miniatyrfigurer9 hållare i plast24 tärningar9 spelbräden145 kort1 påseregelbok .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024