Produkter från Bluetooth-tangentbord

7 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Bluetooth-tangentbord? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Bluetooth-tangentbord. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Bluetooth-tangentbord så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Bluetooth-tangentbord

Hitta produkter inom kategorin Bluetooth-tangentbord till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bluetooth-tangentbord.

Bluetooth (engelska för Blåtand), blåtandsteknik, är en standard för trådlös, kortväga kommunikation mellan till exempel headset och mobiltelefon eller mellan tangentbord och dator. Bluetooth 1.0 släpptes år 1999. År 2010 kom det första stödet för lågenergivarianten Bluetooth LE, som snabbt blev populär. Bluetooth 5 som släpptes år 2016 var helt fokuserad på LE. Standarden har fått sitt namn efter den danske vikingakungen Harald Blåtand.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Logitech Universal Folio Tangentbordsfodral för surfplattan 9-10”