Sidan innehåller annonslänkar

Bose S1 Pro+ Wireless PA System

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bose S1 Pro+ Wireless PA SystemMusikerns superkraft består i att omvandla ljud till någonting mer. För att få oss ur stolarna – få oss att sjunga, dansa, skratta, gråta och för att lämna ett bestående intryck, långt efter att showen är slut.

Så nästa gång du uppträder, ta med det mångsidiga, bärbara, kraftfulla Bose S1 Pro+ wireless PA system. Med en lätt design och enkla förberedelser som görs ännu enklare med valbar sändare för mikrofon och instrument (säljs separat) ger det dig möjlighet att skapa alla typer av stämningar oavsett var du spelar.

Skapa musik som berör.Musikerns superkraft består i att omvandla ljud till någonting mer. För att få oss ur stolarna – få oss att sjunga, dansa, skratta, gråta och för att lämna ett bestående intryck, långt efter att showen är slut.

Så nästa gång du uppträder, ta med det mångsidiga, bärbara, kraftfulla Bose S1 Pro+ wireless PA system. Med en trådlös design som är lättare och mer kraftfull än originalet ger det dig möjlighet att skapa alla typer av stämningar oavsett var du spelar.Förenklar dina förberedelser ännu mer.Lämna kablarna i fodralet och kom igång och spela ännu snabbare med valbara trådlösa RF-tillbehör för mikrofoner och instrument (säljs separat).

De kan utan problem kombineras med S1 Pro+ eftersom kanal ett och två har helt integrerade trådlösa mottagare. Och när du inte spelar, ladda mottagarna genom att koppla in dem i systemet.Inbyggd karaokefest.Skapa en fest mellan gigen.

S1 Pro+ har inbyggd Bluetooth®-streaming vilket passar perfekt för gårdsfester. Eller anslut en mikrofon och bjud in till en karaokekväll.TILLBEHÖRTrådlös XLR-sändare för Bose S1 Pro+Lämna kablarna i fodralet och förenkla din installation med en trådlös RF-sändare för din mikrofon eller andra källor på line-nivå som en mixer.

Det kan enkelt kombineras med den trådlösa RF-mottagaren som är integrerad i S1 Pro+ och använder 2,4 GHz-frekvensen för pålitlig trådlös anslutning upp till nio meter. Den har av/på-kontroller och ger upp till fyra timmars batteritid.

När du inte använder sändaren kan den enkelt laddas inuti högtalaren.Instrument Wireless Transmitter för Bose S1 Pro+Kom igång med spelandet snabbare genom att slippa kablarna med ¼” trådlösa sändare för gitarrer, keyboards och andra instrument. Det kan enkelt kombineras med den trådlösa RF-mottagaren som är integrerad i S1 Pro+ och använder 2,4 GHz-frekvensen för pålitlig trådlös anslutning upp till nio meter.

Upp till fyra timmars batteritid. När du inte använder sändaren kan den enkelt laddas inuti högtalaren. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bluetooth-högtalare från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Bose SoundLink Flex Bluetooth Speaker - Stone Blue

Bluetooth-högtalare från Bose

Här har vi samlat Bluetooth-högtalare från Bose.
JBL Charge 5 - Blå

Bluetooth-högtalare från JBL

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från JBL.
Marshall Acton II BT - Svart

Bluetooth-högtalare från Marshall

Här har vi samlat Bluetooth-högtalare från Marshall.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024