Sidan innehåller annonslänkar

Biljardbord 7 fot

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Biljardbord för hemmabruk Skapa en social samlingspunkt i ditt hem med vårt eleganta och funktionella biljardbord för hemmabruk, komplett med en automatisk bollretur som förhöjer din spelupplevelse. Med en design som andas både klass och kvalitet, förvandlar detta bord varje rum till en lekfull men stilren miljö.

Utmana familjen eller vännerna på ett parti biljard - bara en kan koras till biljardmästare! Byggt för spelglädje och hållbarhet Vårt biljardbord har en stadig konstruktion med materialval som tål både intensiva matcher och tidens tand Den noggrant balanserade spelplanen säkerställer rättvisa och precisa skott varje gång.

Bordet är konstruerat i MDF täckt med hållbar PVC-laminering för optimal stabilitet. Spelduken är tillverkad av polyester.

Automatisk bollretur Biljardbordet har en automatisk bollretursfunktion som förhöjer upplevelsen ytterligare, du får känslan av att vara i en riktig biljardhall. Njut av kontinuerligt spel utan avbrott; när bollarna sänks, returneras de smidigt till spelstartområdet, redo för nästa runda.

Allt du behöver för spelkvällen Med varje bord följer all utrustning som behövs för att börja spela – köer, bollar, triangel, kritor och borste. Allt för en direkt och fulländad spelupplevelse, förpackat i en snygg design som kompletterar rummets övriga inredning.

En investering för hemmet Ett biljardbord hemma öppnar upp för otaliga timmar av underhållning och gemenskap. Det är inte bara en möbel, utan en investering i hemmets sociala liv.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024